Gaaaaah!

Just hemkommen från mbgt. Varit och kollat på två lägenheter.
Den helt underbara 2an kollade vi på först. (bredvid konsum.) När man kom in i trapphuset var det lukten från pizzerian man kände först. *underbart* Och så var det glasfönster i dörren och alldeles perfeekt. När vi hade kollat på lägenheten och konstaterat att den var heeeelt vacker och jätefiiin och braaa, fick vi reda på att den var uthyrd. Bleeeh, värdelöst.
blev vi erjudna en 3a istället, i trappuppgången intill, som bara kostade 300 kronor mer i måndaden än 2an. När man kom fram till porten kunde man inte se in, eftersom att det var en träskiva där istället för ett fönster. Den första lukten som nådde näsan var röklutken.
Lägenheten, jaaa, hur ska jag beskriva den? Om man bortsåg från stanken av rök, spisen, tapeterna, hålen i väggarna osv sååå hade den nog kunnat vara fin. Men nu gick det inte.
I ett av rummen hade de målat en speciell färg som jag tror heter jätte-äcklig-chockerande-blandning-av-rosa-och-rött.
De hade målat över tapeterna.
Så låg det små runda bruna saker på golvet som vi inte riktigt kunde identifiera. Antingen var det hundbajs eller köttbullar, tror vi. Fast efter närmare eftertanke kan det hända att det var soff-knappar. Eller något annat, så sökandet efter lägenhet fortsätter.

Ställt mig (eller ja, farsan) i bostadskö i alla fall nu, så man får väl vänta, hoppas och se :)




People are just about as happy as they make up their minds to be.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback