Hej, igår såg jag elva renar

   

Fint väder.

Lock i örat och läskiga skoterturer


Är helt mör i kroppen efter dagens alla bravader, eller "dravabred" som jag brukar säga.
Det började med att jag sådär lite halvsömnig tog mig upp ur sängen vid halv tio tiden imorse. Åt frukost, varefter det otroligt vackra vårvädret lurade ut mig. Jag visste inte vad jag skulle göra, ända tills det slog mig; Jag skulle spela brännboll!
Fick med mig några bybor till klubbis, där vi satte fart på en gång. Att springa och jaga en boll i en meter djupsnö är inte lätt :P Efter några vändor brännboll, under kaffepaaausen (utan kaffe), då jädrar kom vi på att snörugby skulle sitta på sin plats.
  
Ungefär en timme senare, med blåmärken överallt och andan i halsen bestämde vi oss i alla fall för att ge upp. De flesta for hem och käkade, men inte jag. Jag tog med mig en liten filur och satte mig på skotern som skulle ta oss till stugan. Far m.fl. var där och rökte kött i våran rökkåta, muums torrkött :)
            
Fotade lite fina naturbilder med min suveräna cyber-shot-kameratelefon, och promenerade runt i skogen och bara njöt av vårvädret. Plöjde runt lite med skotern i väntan på mat, för det finns ju inget godare än att äta i skogen :)
Käket tog slut, såsom också lusten/orken att vara i skogen. Då bar det av hemåt i fulla muggar för några avsnitt Depserate housewives och kladdkaka :)
   
Ytterligare några timmar senare infann jag mig tre och en halv km längre in i skogen än jag hade väntat mig. När jag som bäst höll på att tippa ner i bädden, blev jag medlurad till en stuga lååångt härifrån (alltså de där 3.5 km jag babblade om innan). Där pratade vi och spelade finns i sjön och massa poker (och så fanns det lite fika där med, wiiie). Det var nice :)
För en stund sedan bestämde jag mig för att åter bege mig hemåt en gång. Sådär sent på natten och ingen annan än en själv som är ute med skotern när månen lyser sådär kusligt, så är det lite läskigt att köra omkring :) Lyckades i alla fall ta mig hem med en hungrig mage och livet i behåll. Har suttit och smaskat i mig chips ända tills påsen tog slut. Kanske inte den bästa lösningen när man ska försöka mätta sin hunger.

Today is sooo not my day

Som alla andra dagar.. Inte för att jag vill låta pessimistisk eller något sådant, men vill inte låtsas vara något annat än jag är idag. Haha, inte så ovanligt :P
Egentligen är det nog inget större fel på den här dagen, men eftersom att jag inte är på humör och allt bara är så totalt fel, så känns det skit.
Tralalala, mitt i allt när jag höll på att plugga som bäst till torsdagens biologiprov kom jag på att jag inte orkar längre. Usch, det var lov för mindre än två veckor sedan, och min hjärna är sådär mysigt överbelastad och allt bara snurrar omkring och jag vet inte vad jag ska göra. Tänker på tusen olika saker samtidigt. Kan inte fokusera på någonting, utan allt blir bara sådär halvt om halvt . Det är ett ganska bra uttyck som beskriver mitt liv. Det mesta är sådär lite halvt om halvt.

Påskloooov, vill ha, vill ha! 12 långa skoldagar kvar. Får se om det hinner bli fler dagar med "ogiltig frånvaro" innan dess. Är dock inte så svårt att undvika.
Usch, allt är bara ett enda stort kaos i min skalle nu. Ingenting vill gå som det ska, och nu när jag ska försöka bli sådär djup igen så funkar det inte alls. Allt blir bara goja. Som en geggamoja. Försöker vekligen få ihop någonting bra, men det är helt omöjligt. Är nog ingen bra bloggare :P
Nåväl, huvudsaken ska väl vara att jag skriver det jag känner och att jag fattar det själv. Men jag fattar inte ett jota av vad jag håller på med :)
Är en förvirrad (stor/ liten) själ som inte har någon aning om något alls.

Uppdaterar om jag kommer på något vettigare att skriva, för det här för verkligen inte till den kategorin :)
catjiiing


Marknadshelg

Förra årets (vinter)marknadshelg var.. Helt oförglömlig :) Önskar att det vore likadan i år igen, men så blev det icke. Det var också den 17 mars, fast år 2006 iofs.
Nu sitter jag hos Mia (inte alldeles helt nykter) och dricker cider. Alla sover förutom jag, hmpf. Umgås med datan nu, eftersom att alla andra är osociala och sover. De flesta människorna jag känner tillbringar denna kväll på krogen (som råkar ha stängt för cirka en timme sen), och sen vet jag inte vars de har  försvunnit, så det verkar som att det inte blir någon utgång i alla fall.
Nåväl, får komma ihåg att dricka vatten i alla fall innan jag beger mig i säng :)

Idag råkar det var söndag *jippi*. Sista dagen på marknadshelgen, och så även den vanliga helgen innan det är skola igen. Som tur är det bara tre veckor kvar till nästa lov :)
Vet inte varför jag skriver om alla dessa prov etc, men det liksom underlättar för resten av tillvaron, eller hur man nu säger.
nåväl, nu blir det sängen (golvet). God natt (morgon)

Kul grej :)

1. Ta närmsta bok, och slå upp sidan 28, rad 4 - vad står där?
"Han är affärsman. Hann vill ha allt han kan få. Det han inte kan få, blir

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan - vad rör du vid?
Min kameraladdare

3. Vad var det senaste du såg på TV?
Det var ju den där Peter Magnussons serie. Om honom själv (som han själv är med i). Alltså.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är !
16.56

5. titta nu på klockan. Vad är klockan egentligen?
16.48

6. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Gwen Stefani & Akon - The sweet escape och klockan som tiiickar, inget nnat.

7. När var du senast utomhus, och vad gjorde du?
Idag för ungefär 1½ timme sedan när jag gick från bilen och in i huset.

8. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Det kommer jag inte ihåg. Något på lunar i alla fall, eftersom att det var där jag hittade den här :)

9. Vad har du på dig?
Världens skönaste mjukisbyxor, billa bong linne och en fleecejacka :P

10. Drömde du någonting inatt? I så fall - vad?
Jag drömde om något. Tänkte på det för en stund sedan, men nu är det som.. bortblåst.

11. När skrattade du senast?
Skrattar ungefär hela tiden tycke jag, men det måste väl ha varit för en stund sedan när jag kollade på kamerabilderna ;)

12. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor, blom..sak?, ljusstake. Ja det var väl allt.

13. Har du sett något konstigt på sistone?
Jag ser konstiga saker hela tiden.

14. Vad tycker du om den här utmaningen?
Sådär ganska superhärligt tidsfördriv :)

15. Vilken var den senaste film du såg?
Borat, den är kul.

16. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
NYA SKOR! mina hälsenor går av snart.

17. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag har aldrig haft hål i tänderna, haha.

18. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att jag fick ändra på nåra saker till

19. Tycker du om att dansa?
jajjemen

20. Vad tycker du om George Bush?
yeahyeah

21. Föreställ dig att ditt förstfödda barn är en flicka? Vad får hon heta?
Något fint, och lite ovanligt

22. Om ditt första barn var en pojke, vad skulle han heta då?
Typ samma som det förra, men något "pojkigare"

23. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ett tag skulle nog inte sitta fel :)

24. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
"Vafan gör du här, åk hem igen !" ;)

Flitig, oh yeeah :)

Tror jag aldrig har varit så flitig som idag. Har dammsugit, vaskat och dammtorkat i heeela huset (utom mitt rum, hmpf), tvättat kläder, vikt tvätt och mer därtill :) Ibland måste man ju. Mor och far kommer hem imorgon från deras nästan tre veckor långa semester. Känns lite trist, med tanke på hur skönt det har varit att få bo ensam denhär tiden, men jag ljuger om jag säger att det inte ska bli härligt också. Det är jobbigt att ta hand om ett helt hus själv. All städning, diskning, skottning, tvättning etc. Det är inte att leka med :P
Efter en lång, hård dags slit med flitighet så unnade jag mig att se några avsnitt av första säsongen av Desperate Housewives och Borat är ju skön, så det blev lite sånt också =) Har blivit värsta serie-följar-freaket på senare tid, men det gör inget.. För jag kan ju ändå inte gå eller göra något annat sådant där roligt nuförtin.
Hujj, måste ännu byta sängkläder, diska och skotta imorgon innan jag åkr till skolan. Tror faktiskt att jag hoppar över det sistnämnda och lämnar det till farsan. Han har säkert saknat att skotta snö ;P

Blev just på otroligt dåligt humör, igen, när jag ägnade tankarna åt min hälsena en stund. Den vill aldrig ta och bli bra. När ska jag kunna börja träna igen? När ska jag kunna börja gå längre än det jag är tvungen att  knalla runt när jag är i skolan? Har inte varit på gymmet på cirkus en månad.
Och nu har jag fått något skumt i handleden också. Det är ju det jag alltid har sagt, meningen med livet är att bli tjåkk. Så är det, och förmodligen kommer jag inte komma kunna göra någonting åt det. Eller så kommer jag göra det :) Palla gå och släpa runt på 150 kg fläsk. Njeee :)
Sitter och lyssnar lite på "Ragnar är en liten pojke, önskar att han vore stor, osv"  och.. SATAN. Glömde att spela gitarr idag igen tralalala :( Får göra det imorgon :)
Nu ska jag vara glad, eller nåt


(Personerna på bilden har inget med det här inlägget att göra. Det har inte palmen heller, eller?)

God natt, tjing tjong :)

www.tjuvlyssnat.se

Det här är humor :)

*

Röda linjen

Kille ~20: Vet du var Kaknästornet ligger?
Tjej ~20: Ja? Skottland!
Killen: Va!?
Tjejen: Nej förresten, gud jag sa fel! Jag tänkte på Kaknäsmonstret!

*
Mataffär, Täby C

Barnet: Men jag viiill ha godis mamma! Viiill!!
Mamman: Om inte du är tyst nu så dör Björne!
Barnet blir mycket tyst.

*

Pendeltåg, Stockholm

Två tjejer, som inte verkar ha träffats på ett tag, får syn på varandra och börjar prata. En av tjejerna berättar om sin nya pojkvän.
Tjej 1: Hur gammal är din nya kille?
Tjej 2: 37 år. Och det tycker man ju är skitgammalt! Men han är verkligen ung av sig. Så jag märker inte det! Ja, alltså, hans förra tjej var ju 16, det kan ju verka lite peddo, men han är verkligen inte det. Det är bara en slump att hon var 16. Han gillade hennes personlighet.
Tjej 1 (allvarligt): Ja, du är ju mycket äldre!
Tjej 2: Ja, precis!
Tjej 1: När fyller du 18?
Tjej 2: I oktober.

*

Tåget mellan Hässleholm och Stockholm

En pappa sitter tillsammans med sin lilla flicka ~3 på tåget, mittemot sitter en ung kille och en äldre dam. Pappan skalar en apelsin.
Pappa: Vill du smaka?
Flicka: Ja. Det där var en rejäl apelsin!
Pappa (nyfiket): Hur menar du med ?rejäl??
Flickan funderar tyst en stund.
Flicka: Det där var en rejäl bajskorv!
Förtvivlade försök att kväva fniss utbryter.

*

Skolmatsal, Lidingö


Två lärare och två tjejer ~14 sitter vid ett bord och äter.

Tjej 1 (vänder sig till lärare) 1: Alltså, är barr nyttigt på något sätt?
Lärare 1: Eh, alltså, jag vet inte riktigt. Vaddå då?
Tjej 1 (lägre): Ehm? jag brukar äta det ibland.
Lärare 2: Jaså, är det därför som vi har så mycket virke över nu när du har slutat på träslöjden!
Tjej 2 (eftertänksamt): Jag åt upp en grillpinne igår.

*

9:ans spårvagn


Två unga killar sitter och diskuterar en fest som den ene har varit på
.
Kille 1: Och så fixade han värsta holken!
Kille 2: Vadå? Skojar du? Varför grejar han en holk på en fest?
Kille 1: Uh, för han kände för det? Frågade om jag ville vara med, sa nej!
Kille 2: Vilken snubbe, bygga en fågelholk på en fest?

*

Nians Spårvagn, Järntorget, Göteborg


Två tonårstjejer går på längst bak i spårvagnen
.
Tjej 1: Fan vad det luktar sprit och öl här! Usch!!
Tjej 2: Hahaha!
Fyllo: Fan va det luktar ungdomsparfym här!

*

Östercentrum, Visby


Berusad kille ~18 kommer in på McDonalds och ställer sig vid disken. Han står och velar länge om vad han skall beställa.
Killen: Äh vad fan, jag tar ett Maxmål!
Expediten: Du är på McDonalds?
Killen: Åh fan? Då tar jag fyra McFlurry!

*

Stadsbuss, Örebro


Två tjejer ~20 sitter och pratar om vad de ska göra på kvällen.

Tjej 1: Hon vi ska till, bor hon i din korridor?
Tjej 2: Mm?
Tjej 1: Är hon härifrån Örebro eller?
Tjej 2: Nej, hon är från Norrland.
Tjej 2: Norrland! Åh de är så mysiga. Är hon tjock?
Tjej 1 (lite förvirrat): Eh, nej?
Tjej 2: Nähe, de brukar ju vara det annars?de från Norrland.

*

Buss Trelleborg-Växjö


Två killar ~25 pratar med varandra med skånskt uttal.

Kille 1: Du, visste du att Växjö egentligen
hette ?Väg-sjö? innan?
Kille 2: Nej
Kille 1: Vill du inte veta varför då?
Kille 2: Okej.
Kille 1: Jo, för att för länge sedan brukade människor samlas för handel här på vintern, och när människor kom långväga ifrån, gick de över sjön. Därifrån kommer alltså ?Väg-sjö?. Fattar du?
Kille 2: Alltså, fan mannen. Lova mig att du inte berättar den för någon brud du försöker ragga på, då kommer det gå åt pipan.

*

Buss, Uppsala


En tjej och en kille, båda ~20 sitter på bussen och pratar, förmodligen på väg till krogen
.
Killen: Jag hade världens chans på en grym tjej igår men jag sumpade den!
Tjejen: Jaha?
Killen: Ja, det var en tjej som jag kände ytligt innan jag flyttade hit.
Tjejen: Ok, men vad hände då?
Killen: Jo, jag stod ju och pratade i telefon så när hon gick förbi kunde jag ju inte bara lägga på.
Tjejen: Men hade ni pratats eller setts något innan?
Killen: Nej, vi hälsade ju på varandra när jag pratade i telefon, men sen gick hon och jag vet inte vart hon tog vägen.
Tjejen: Var det din feta chans på en grym tjej?
Killen: Ja, men hon tittade ju på mig i alla fall. Du vet den där blicken...

*

Fikarum på arbetsplats, Uppsala


Tjej ~20 #1: Men har du kollat upp det? Hade du det du trodde?
Tjej ~20 #2: Men alltså?
Tjej 1: Men hade du? (ljudar något som verkar vara ?Klamydia?)
Tjej 2: Nä, alltså det var inte det? Men jag vill verkligen inte berätta när det är folk runt omkring som kan höra!
Tjej 1: Joo, men säg! Vad var det?
Tjej 2 (ser sig besvärat omkring): Ja alltså? det var (bokstaverar) S-K-A-B-B?

*

Tåg, Norrköping-Stockholm


Mamma sitter med sin son ~10, som pratar oavbrutet och frågar om precis allting.
Sonen: Varför står det nödutgång på fönstret?
Mamman (trött): Man kan ta sig ut där om det skulle hända nått med tåget?
Sonen: Men hur öppnar man då?
Mamman (ännu tröttare): Jag tror man får slå sönder fönstret?
Sonen: Jaha? vad ska man använda då, då?
Mamman (kallt): Man kan ju ta en liten frågvis pojke och slå hans huvud mot fönstret?

*

Gymnasium, Östersund


Två killar ~16 sitter och läser dikter som de har skrivit.

Kille 1: Den var ju asgrym!
Kille 2: Jag kom på den själv. Bra va?
Kille 1: Ja, du borde kanske bli en sån här? Hm, vad kallas de? En diktator.

*

Göteborgsvägen, Halmstad


Två män ~30 och ~35 år diskuterar någon typ av radar, av allt att döma verkar det vara jobbrelaterat.

Man ~30: Vår mätare var tydligen utlånad till Göteborg så vi kan inte mäta strålningen innan vi demonterar. Jag vågar inte, så du får ta ut dem.
Man ~35: Men? jag har tre barn, du har bara två.
Man ~30: Ja, men jag kanske vill ha fler?

*

Tågen från Varberg till Kungsbacka


Tjej ~25: Och på tisdag ska jag ha uppkörning för att få mitt MC-körkort!
Kvinna ~65: Nää, inte motorcykel! Du vet vad jag tycker om det!
Tjejen: Men mamma, du har aldrig testat! Jag kommer nog att köpa mig en fräck hoj så småningom?
Kvinnan: Jaja?du vet vad jag tycker. Och gå för allt i världen inte med i det där Barbados!

*

Kontorslandskap, Helsingborg


Kollega 1 ska mejla lite roliga historier till några på kontoret.

Kollega 2 (tittar över den andres axel och läser mejlet): Den är rolig den.
Kollega 1 (fyller i namn i sändlistan): Ja, jag ska skicka den till resten av styrelsen i fotbollsklubben. (Han pausar och rynkar pannan) Fan, jag kommer inte ihåg en kille. Vad heter han? Vi är ju åtta stycken?
Kollega 2: Kolla i adressboken, du har det säkert där.
Kollega 1: Nä, jag ska komma på det. Fan, jag träffar ju honom en gång i veckan! (Han börjar rita på ett papper) Där sitter han, där sitter hon?
Tystnad.
Kollega 2: Kom du på det?
Kollega 1: Fan det är ju jag ju?

*

Lila linjen, Nödinge


Gymnasiekille 1: Alltså matten, statistik är såå himla onödig!
Gymnasiekille 2: Ehm, eller vad menar du då?
Gymnasiekille 1: Jamen, det är så himla onödigt bara. Jag menar, hur stor är chansen att den här bussen som vi sitter på just nu kommer bli träffad av en bomb i detta ögonblick?
Gymnasiekille 2: Jag vet inte. Inte så stor kanske?
Gymnasiekille 1: Ja men, det är ju 50% chans!
Gymnasiekille 2: Va?!
Gymnasiekille 1: Ja, antingen så händer det eller så händer det inte. Statistik?så jävla onödigt!

*

Rönninge gymnasium


Två tjejer sitter och småpratar. Tjej 1 sitter och tittar i den andras pass, denna har ett asiatiskt utseende
.
Tjej 1: ?Busan?? Va?! Hur fan fick du in ditt smeknamn i passet?! Jag vill också ha det! Och vem fan kallar dig för ?Busan??!
Tjej 2 tittar konstigt på tjej 1.
Tjej 1: Jaha, födelseort! Busan? ligger det typ i Lappland?
Tjej 2: Prova Korea?

Haha, min humor i högsta grad :)


Sömndruckna ögon och Loka björnbär

Sitter i min bekväma, alldeles lagom nedsuttna fåtölj och lyssnar på Sister Hazel. Tröttheten är ett faktum så bloggandet går segt. (Björnbärs-Loka är gott, synd bara att den är varm).
Har inte alls haft tid att klottra ner något här under lovet. Har haft alldeles för mycket liv för det ;) Och inspirationen har inte heller funnits där. Inte för att jag är mer inspirerad nu, men det får gå ändå :)

Ledigheten har till stor del bestått av; Umgänge, film, skoter, paaaartyparty, lite mer umgänge och massa massa singstar. (I samband med ett hus helt för sig själv, vilket inte är en hel-dålig kombination:)
 De flesta kvällarna har slutat med att man har somnat till en film eller två, och sedan har huset tömts sakta men säkert under morgonkvisten, eller dagen. Så har inte sovit ensam många nätter i det stora, otroligt läskiga huset (det är bara läskigt när det är mörkt), vilket jag är tacksam över, haha :)

Detta sportlov kommer jag minnas, och le när jag tänker tillbaka på alla händelser :) Tralala..

Tråkigt värre så blev man sjuk precis till igår morse. Tvingade mig i alla fall till skolan, men när man inte är helt hundra så går inte allt lika snabbt och smärtfritt som man kanske vill.
Nåeväl, får ta det lugnt tills det har gått över. Mindre tid till läxor, pga koncentrationssvårigheter och distraktion av mindre skojiga saker. Som tur är har vi bara två prov den här veckan, så det ska nog inte bli några större problem.
Eftersom att jag inte haft lust/ork till helt för mycket läxor, har jag istället ägnat min tid till att ta mig igenom den sista säsongen av OC, några avsnitt Prison break och även hunnit med en eller annan del av första säsongen av One tree hill.
Nu ska jag slänga på det efterlängtade avsnitt 19, säsong 2, av Prison break som just laddat färdigt.

Bara 17 skoldagar kvar nu =)

Den som väntar på något gott väntar ibland alldeles, alldeles för länge, för att sedan inse.. Att det nog var värt det i alla fall :)

Skojtertur, barnvakt och sånt dära

Kom i säng cirkus kl 5 imorse. Hade inte en tanke påatt stiga upp tidigt, så jag ställde väckarkockan på ringning kl 12. Halv tio började telefonen ringa. Den gicki ett, så jag fick itne fortsätta mitt sovande. Klockan 11 åkte jag på att vara barnvakt, så då var friden slut.
Några timmar senare blev jag uttvingad med skotern, och vi begav oss till Geutchi för att åka lite madrass/åklapp osv. Efter några gångers springande upp och åkanden ner för berget hade vi fått nog. Hojjs, undrar vilken lutning det där berget har. Jobbigare backe får man leta efter :P
Jaja, man får väl se det som dagens träning :) Svettig och ultraskön som fan styrde vi hemåt igen. Tyvärr gick det inte lika fort som vi hade hoppats på, eftersom att vi hamnade bakom två renar som vägrade att lämna skoterspåret. I annat fall hade det int varit något störe problem, men p.g.a. att farsan skaffat en ledmaskin som kör fast så fort man lämnar leden, tordes jag inte riskera något, så vi körde lugnt efter de lunkande renarna. Tror de missuppfattade hela grejen med att vi körde bakom dem. Det var inte att lysa upp vägen för dem som var vår plan, otroligt men sant.
Well, det var sånt perfekt skoterväder så man kunde ju inte annat än fortsätta köra. Efter ditten och datten stack vi ytterligare en gång ut på äventyr. Efter allt stim och stoj smaskade jag i mig en välförtjänt tacopaj :)
Nu sitter jag och är lite socal med datorn medan våldgästande folk håller på att spelar singstar. Wihiii :P

Nåväl, nu ska jag sticka. Byye

Sportlov, åh ljuvliga sportlov :)

Äntligen har det blivit mars, vilket innebär lov för hela slanten =)

Det är fredag kväll och fösta dagen på lovet. Jag sitter hemma, lyssnar på bra musik (P3-star ;P), tar det lugnt och det är faktiskt riktigt mysigt,. Eller vad det nu är. Känner mig bara sådär ovanligt bra humör idag :) Nåväl, det är väl inte mer än rätt nu när man äntligen har fått sig lite ledighet.
Mor och far är i Thailand och kommer först hem den 16 mars, så jag får vara snöskottare, diskare, kock, städerska, blomvattnare, och hålla reda på hela det stoora huset själv. Inte sörjer jag över det, för vad är väl ändå lika härligt som några veckors (frivillig) ensamhet?! :) All ensamhet är faktiskt inte negativ, som.. någon gubbe inom psykologin påstod (kommer tyvärr inte ihåg vilken av alla dessa gråhårsmän det var).
Jag tycker att det är helt underbart att bara få sitta för sig själv ibland, slöa, tänka ifred, och bara känna lugnet. Precis som nu =)

Denna otroligt vackra, varma och sköna fredag har bestått av några timmars skola, hemkomst, brorsans sambos kalas + en del trevligt umgänge där, Let's dance och popcorn med en av systerdöttrarna, tätt följd av komedin The employee of the month. Hann dock inte se färdigt den eftersom att tröttheten var väldigt påtaglig där ett tag, vilket ledde till att jag tilländalöpte mitt vakna tillstånd. Så dålig som jag är på att sova i soffor så varade inte slumret en längre tid. Hela grejen slutade med att jag vaknade och tog ett beslut. Tack vare det avgörandet blev det här inlägget skrivet (tack vare och tack vae), för vem har ändå bråttom att se färdigt filmen? Har ju hela natten på mig. Om inte annat så är ju lovet så pass långt som tio dagar (medräknat idag) så det ska nog hinnas med :)
Jag har för en gångs skull unnat mig en kväll utan några som helst måsten (läxor exempelvis) och andra ypperliga stressmomet. Det har bara varit en sådan där ta-det-lugnt-kväll ikväll, och den behövdes verkligen. För första gången sen i slutet på förra veckan är jag faktiskt glad =)

Som grädde på moset skulle det inte sitta fel med att hälsenan blir bra igen, så att man kanske kan börja träna upp sin förlorade kondition och syssla med andra utomhusaktiviteter den kommande veckan. Hade ju tänkt ta mig upp på dundret en gång eller två också, men det återstår som sagt att se (och hoppas).

Fick en sådan där underlig "Vasaloppt-känsla" nu igen. Konstigt nu när det är så mörkt och inomhus-aktigt, men det är en positiviteternas stund, så det är inget att klaga över.
Första söndagen i mars varje, år för dem som inte vet, äger Vasaloppet rum (både påTV:n och í verklighet). Får bara inte missa den! (Är jag mystisk?)
Nä, måste ju ta reda på grunden till mina besynnerliga känslor :P

Magen har börjat längta efter mat igen, så nu blir det kvällsfika för mig. Och så ska jag titta färdigt "den förlorade rullen" The employee of the month, tralala =)