Idag är det fredag igen!

Denna fredag har varit en lugn och fiiin dag. Kom till skolan vid elva då det var dags för Religion. Kl 12 stack vi ner och provade mössor och beställde massa massa studentprylar. Lade till grej efter grej i beställningslistan och KLICK så hade jag skickat beställningen, oooops..
Nåväl, man tar ju bara studenten en gångi livet. Mor och far får vara så villiga att betala.

Nu ska jag ägna några minuter vid matbordet och sen är det fiiilmtajm :)

God natt

Ja, vad ska jag säga? =)

Beslöt mig för att ta en vilodag från skolan idag. Missade ändå inget viktigt, hoppas jag. Skolfotograferingen bryr jag mig inte om dess mer, ej heller kyrkobesöket. Det enda jag faktiskt "missade" var den superlånga biologitimmen.
Nåväl, det är ju inte hela världen.

Så vad har jag sysselsatt mig med istället? Somnade inte förrän efter kl två inatt någon gång, så det blev en extra lång sovmorgon. Vid halv tolv steg jag upp, åt frukost och efter det har jag i princip pluggat och spelat guitar hero resten av timmarna. Och suttit här en del av tiden förstås.. 
Nu känns det som att en joggingrunda inte skulle sitta helt åt fel håll, men inte riktigt ännu i såna fall. Måste sitta och överväga det en stund =)

Ikväll blir det att fräscha upp sig lite extra. Du kommer ju hem imorgon gubben =) Ska nog packa ner ett och annat klädesplagg också så jag har så jag klarar mig några dagar. Om jag inte är helt ute och cyklar så är det drygt (förhoppningsvis max) 27 timmar kvar innan du kliver in genom dörren igen. Jag hoppas verkligen att det inte ska dyka upp några hinder efter vägen så det blir för mycket förseningar och grejer. -För förseningar räknar jag med, men inte alltför stora vill jag hoppas på.
Ojojoj, så spännande :)

Snilleblixt!

När jag suttit och funderat kom jag fram till en liten liten aning om vad det kan vara som spökar.. Kanske helt enkelt håller på att bli lite sjuk.


Myror i benen

Jag är så rastlös så det sjunger om det. Kan inte sitta still, myror i hela kroppen. Jag vet inte vad jag ska göra. Känns som att jag måste ut och ta en riktigt lång springtur för nu är jag pigg och känner att energin finns där, men jag kan ju inte fara och träna såhär sent. För det första är det för mörkt (:F) och för det andra så kommer jag aldrig att somna om jag beger mig ut i natten nu.
Nej usch, jag får helt enkelt komma på något.. Fast allting känns jobbigt. Alltså inte jobbigt på det jobbiga sättet utan jobbigt som..
Jobbigt som att man vill äta, men inte kan för att man mår illa..
Jobbigt som att ha linser när ögonen är trötta..
Jobbigt som att man vill sitta ner, men är omöjligt pga all överskottsenergin..
Jobbigt som att det killar i hela kroppen och man inte kan göra nåt åt det för att det ska försvinna..
Jobbigt att sitta för att nacken och axlarna är helt utmattade..
Jobbigt som att man vill sova men inte kan för att det är rena virrvarret i skallen..
Jobbigt som att man vill skrika och bara släppa ut all irritation som har samlats i kroppen under dagen men är förbjuden att väsnas..
Jobbigt som att vilja vara lugn samtidigt som man har världens ångest över allt som borde göra som inte har gjorts..
Jobbigt som att man bara sitter och väntar på de rätta svaren och de snabbaste vägarna, men det är förgäves.. För det är aldrig så lätt som att bara vänta..
Jobbigt som att sitta och inte veta vad det är som är så jobbigt..

För jobbigt är det nog egentligen inte.. Förvirringen bara snurrar i skallen, jag mår illa, är hungrig, slut i skallen, prillig(?), rastlös, otålig, ont i magen, leds på allt ljud omkring, leds på alla krav och beslut man måste fatta.
Vill bara bli trött, sova en djup god sömn, slippa tänka och ha ångest över de där sakerna jag inte mår bra över (vet för övrigt inte själv vad det är) och stiga upp på morgonen pigg, glad, fräsch och helt utan bekymmer, bege mig mot skolan, fatta matten, bli skitsnygg på skolfotot (;P), gå på det där studiebesöket i kyrkan och bli riktigt fascinerad (av vad?), gå på biologin och bara njuta av eftermiddagen med Karin varefter jag åker hem och pluggar hela dagen (en stund) och har det så trevligt jag kan resten av onsdagen.  
Sådana fina onsdagar finns inte, tyvärr så är jag medveten om det och ids därför inte ens hoppas litegrann. Hoppas att jag får skjuts till skolan i alla fall med tanke på att jag har en gaaanska lång sovmorgon.

Tlöttis

Skoldagen har varit lååång. Vid ett-tiden började det bli tungt, men när vi satte igång att labba på sista lektionen (kl 14, kemi) så fick jag livsenergin tillbaka.
Jag och Julia teamade och vi var hur grymma som helst -Kryyymt, på labben. Resultaten stämde helt suveränt bra med tabellvärdena + att vi hann smita tjugo minuter tidigare tack vare vår effektivitet, kryyymt!

Nåväl, det är väl det bästa jag har lyckats åstadkomma idag. Är dock lite svart på händerna tack vare silverjonerna (och möjligtvis också kopparjonerna som min labbpartner lyckades dränka mig i), haha :P Tur att jag inte råkade doppa ansiktet, med tanke på att det är skolfoto imorgon.
Juuuust ja, det får jag inte glömma.. Ska i alla fall försöööka låta bli att ta på mig träningskläder när jag sticker till skolan tomorrow.

Vid halv fem-tiden steg jag in genom ytterdörren - äntligen hemma! Åt lite mat och sedan satte jag mig i rummet och började spela Guitar hero för mig själv. Det gick väl bra, men är så satans trött så jag har inte orkat med något annat än att sitta och knappra på den där guitarren :P
Kaffet är på gång så förhoppningsvis blir jag pigg så att jag kan börja (fortsätta) plugga till Religionsprovet.
En annan sak jag hade inplanerad idag (som jag har nästan varje dag) var den där springisturen som aldrig blir av.. Kanske borde dra mig i öronen och sticka ut och jogga, men det var ju det att man är så tlött. Man orkar inte utanför dörren så har ögonlocken slutits. Jaja, jag måste ju ta det lugnt innan vi börjar med vårat "liiillla" projektarbete. Måste ha så värdelösa värden som går ;)
Nääämen.. Måste faktiskt plugga och jag orkar verkligen inte gå ut nu.

Nu är kaffet färdigt - kaffe med dopp, myms ;]

"Kaffe med anka? Eller ja, det kanske stod kaka"
"Kaka och anka?"
"Ehrm, näää.. Kaffe och kaka"
 


Stolt pluggis?

Glasögon har jag, det är bara hästsvansen som fattas.. Nämen faktiskt är jag riktigt nöjd över dagens prestationer.
Skoldagen har varit tyngre än någonsin (denna termin). Haft lektioner från kl 08:00-15:40. Inga hål eller längre raster, utan bara lektionstid mest hela tiden.
Efter hemkomsten där vid halv fem käkade jag, och sen började jag plugga till kristendomsprovet. Läste alla sidor jag hade kvar i boken, kollade film, plockade fram teoriboken än en gång - där jag idag har läst 40 sidor.
Slumrade lite till och från framför TVn tills klockan var just efter nio, då ringde telefonen och sedan dess har jag varit fullt sysselsatt med både det ena och det andra.

Idag är det tisdag, hihi.

Nu kom John Blund förbi, så det börjar vara dags att krypa i säng tror jag.

Ny idé om projektarbete?

Julia; "Hade vi inte kunnat göra ett projektarbete om en fisk överlever i Coca cola" (light)
Spanade in flaskan med det brun-svarta innehållet en stund innan jag sa; 
"Hahahaha, ja kanske.. Men.. Tror du inte fisken blir mörkrädd?"
Julia; "Moahahaha, sluta jag har träningsvärk i magen!"
Jag; "Jaaa fast iofs, eftersom den är sockerfri så borde den inte få diabetes i alla fall.."
Julia; "Mahahaha"

Sådär sitter vi på kemilektionerna och har våra allvarliga diskussioner.. Men ack så trevligt det kan vara ibland - för det mesta =)

Vid ett annat tillfälle under samma kemilektion;
Jag; "Jo förresten, vi har ju biologiprov v.41"
Julia; "NÄÄÄE?"
Jag; "Jooo"
Julia; "På vadå?"
Ja; "Men jag vet inte riktigt.. Det enda jag kommer ihåg är det där hon gick igenom om att mossor försökar sig könligt."
Ju; "Jaha men jag har då inte varit på nån genomgång."
Ja; "Jaha.. Jag tror hon har haft två eller tre stycken och jag har nog varit.. I alla fall på två av dem kanske.. Jag kommer inte riktigt ihåg, men säkert var det nåt sånt.."
Brudarna med koll? Haha, kanske inte alltid. Men vi har ju kul i alla fall =)

Nu ska jag bläddra igenom sidorna om kristendom i religionsboken. Det är lika bra att börja i tid tror jag :P För det är ju faktiskt Berits prov det är tal om..
Näääh, nu fick jag ont i både ryggen och nacken.. Det här går ju inte för sig! Igår kväll hade det ju släppt alldeles helt och hållet - typ. Nåväl, får helt enkelt gå och vila en stund ;)

Tjabbalabbarullisnurr


Ännu en söndag går mot sitt slut

Det känns otroligt skönt att dagarna bara försvinner en efter en. På 242 timmar har jag inte sett skymten av dig, och jag behöver bara vänta i ungefär 96 timmar till innan jag får hålla om dig igen. (Känns för överambitiöst att börja räkna minuter och sekunder ;)
Nämen 11 av 15 dagar avverkade, snart är du här igen =) Hoff vad jag längtar. Kommer för övrigt gräva ner mig i skolarbete i veckan så förhoppningsvis kommer tiden inte stå still.
Vill bara att klockan ska bli lite senare så jag får gå och sova och invänta morgondagen. Den här förbannade nack- + huvudvärken skulle inte heller vara dum om den försvann. Kan inte göra någonting tack vare det.
Låg och pluggade lite teori, vilket gick åt skogen eftersom jag varken kan ligga, sitta, tänka, röra på mig, vara still och dyl. Har varit på massage idag, är det inte meningen att det i alla fall ska bli lite bättre då?
Just nu känns det som att jag antingen vill supa mig full på allt alkoholhaltigt vi har i kylskåpet, eller borde tröstäta en smula eller tre. Haha, ja jag vet inte alls.
Hoppas det har släppt till imorgon i alla fall för jag har inte tid att vara borta från skolan, punkt slut.

Sitter och lyssnar lite Razorlight för tillfället och tänker tillbaka lite på sommaren. Just nu vill jag bara gråta eftersom att du inte är här och delar minnena med mig, men som sagt; Tiden kommer bara att springa iväg och jag hinner inte reagera så är du hemma igen.
Bara den här saaataaaans (för vems är det annars?) nackvärken och tillhörande huvudbank tar och ger sig iväg omedelbums! Jag vill inte ha er som kompisar längre, så försvinn bara!
Passa dig, jag kanske skriver en ont-i-nacken-sång! Och fråga Berit hur det känns ;)

Jag som aldrig brukar ha huvudvärk..

..har åkt på en rejäl dos nu.
Var sugen på krogen tidigare idag, men eftersom huvudvärken aldrig släppte så blev utgången endast en ogenomförbar tanke. Borde kanske inte sitta framför datorn om jag inte vill förvärra "tillståndet".
Tror ju dock att skallevärken kommer från nacken. Känner att inte den heller mår vidare bra just för stunden.
Det som hjälper nu, tror jag, är vetekudden under nacken och ett stycke teoribok i handen.

Shiiises vilken rolig lördag :P Sarkasmen är på topp. Men jag klagar inte, det är faktiskt en dag utav de bättre. 
Imorgon gryr en ny dag, och jag med den. Säger vi.
Faktiskt så känns det inte alls hemskt att helgen snart är slut, snarare tvärtom, för jag vet ju vad som väntar där mitt i veckan. 
Tänk om jag hade en liten, liten apa ompa ompa fallerallera..
Nu är det inte alls länge kvar innan du är hemma. 10 av 15 dagar har gått, 2/3 av tiden har förflutit. Även om det inte kommer gå så fort som jag hoppas på så kommer det ändå gå framåt. 
Vill somna nu och vakna någon gång under torsdag kväll. Det skulle inte vara dumt =)

 Nåväl, nu ska jag skrämma iväg den där lilla japanen som är inne i min skalle och bankar.

Kul fredag, bara en aning tidig

Fjäskade lite för Berit så man fick sluta 5½ timme tidigare idag (halv elva).
Jag och Julia gick och käkade fläskpannkaka, varefter vi tog en promenad (tre promenader) på närmare 1,5 mil. Knatade till henne där vi genast satte igång med fysiken.
Efter att vi gjort bort den lyckades vi ta oss igenom några sidor i teoriböckerna också.

Nöjda och glada efter dagens prestationer knallade vi till Nex, där vi åt grillbuffé och drack ett glas vin =]
När magarna var fullproppade gick vi tillbaka till Julia och kollade en grym film; European Gigolo. När den slutat var det dags för mig att åka hem, men jag erkänner att jag hade liiiitelite lust att fara på krogen ikväll. Men kanske att vi tar det nästa helg istället. Beror på om suget finns då.
Ett glas räckte gott och väl för mig ikväll, det blir man inte bakis av, haha :)

I brist på annat funderar jag på att gå och sova. Har nämligen planerat att läsa några sidor teori och drömma om morgondagens planerade övningskörning.

God natt och så vidare.

Aktivt tänkande

Hur ska man få ihop pengar (till exempelvis projektarbete) om man har tänkt starta från noll? Det är en fråga vi funderar febrilt på.
Eftersom det är tänkt att vi ska sticka iväg till Stockholm om en månad så bör vi komma igång snarast, haha. Om inte annat får vi lägga ut egna pengar i början, och sedan när vi kommer hem börja försöka få ihop till en liten ekonomi.

Sedan igår har jag avverkat 100 sidor i teoriboken. 2/3 kvar, borde hinna läsa igenom den innan det är dags för att göra prov =)
Anledningen till min plötsliga teori-läsning är pga allt annat besvär vi får från skolan.
Helgen (åtminstone morgondags-eftermiddagen) kommer bestå av fysik- och teoriplugg. Innan dess är det gymmet + promenad från skolan till Gällivare som gäller.
När vi, förhoppningsvis, lyckats göra bort all den där fysiken ska vi mysa till rullen European Gigolo och sedan bege oss iväg till en välförtjänt grillbuffé =]

Nästa fredag är det dags för Religionsprov
V.40 Miljökunskapsprov
V.41 Biologiprov
V.43 Teoretiskt massageprov

Jippiiii, jag kommer verkligen ha kul de närmsta veckorna. Nämen, lite fritid är det väl faktiskt tänkt att man ska lägga ner på skolan. Tur att det inte är mer (peppar, peppar).

Snart har även denna dag nått sitt slut och imorgon, just ja då måste jag lämna in min labbrapport. Bara jag kommer ihåg att skriva in alla mätvärden och grejer, för det är det enda jag har kvar. Hoppas jag =P
Men saken jag tänkte komma fram till är att imorgon är det fredag, vilket innebär, ja vafan, alla vet vad fredagar innebär. Sitta inomhus hela kvällen med den enorma fysikboken och se så glad ut man kan ;P
God natt!

Heelt slut!

Imorse var jag inte det minsta motiverad att sticka till skolan eftersom att jag visste att jag inte skulle ta mig därifrån innan kl var 16:15.
Matten tog slut rätt så fort, varefter vi begav oss mot Religionen. Efter att vi hade pratat en del med Berit så släppte hon hem oss redan kvart i elva,  yiess!
Jag och Jullan satte av och nästan till Kyrkogården (Malmberget) kom vi innan vi vände tillbaka mot gymmet igen. Gymmade cirkus en timma.
Satt och funderade en stund ifall att jag skulle ta itu med körkortsteorin medan jag väntade på skjuts, men bestämde mig istället för att gå mot Kullen i väntan på att liften skulle dyka upp. Hann till berget innan den vrålcoola Volvon stannade intill vägkanten.
Jag satte mig i bilen och kom på massa sjuka idéer. 
Vid Odlingsgränsen blev jag avsläppt för att jogga hem. Det är nog närmare 8,5 km skulle jag tro. En timme senare var jag hemma. Joggade faktiskt hela vägen - förutom då när jag skakade lös benen ibland, för då kunde jag inte springa samtidigt. DOOH =]

Kom hem och var dödstrött. Satt igång plattan och slänge på en kastrull med nudlar. Började stretcha och när maten var klar så åt jag (NÄHÄ?!).
Hoppade in i duschen strax efteråt, sen slocknade jag en och en halv timma.
När jag vaknade åt jag lite köttsoppa och pappsen hade gjort en jättemumsigt fin och god fruktsallad till oss. Fortfarande någon som tycker om mig i den här "familjen" =)
Morsan har jag fortfarande inte pratat med sedan i tisdags. Tror inte att jag har sett henne heller för hon sitter bara instängd i vardagsrummet.
Nåväl, allting kan säkert inte funka som det ska samtidigt. Eller något.

Har skrivt det här förut, men jag saknar dig verkligen och vill att du ska komma hem. Nu har du i alla fall varit borta halva tiden så det känns lite lättare att räkna ner nu. Nu blir det bara färre och färre dagar och TJOPP så har det blivit nästa helg. Oj så jag längtar, hihi =)

Nu ska jag plocka fram teoriboken och plugga lite. Säkert kommer det inte att gå bra, för gårdagens pluggar-glädje försvann innan klockan slagit ny dag. Nåväl, det skadar ju aldrig att försöka :)

Alltså..

.. Nu sätter ynkliga jag igång igen, men jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag förstår inte alls vad det är med mig, men gissar att det har att göra med alla dessa.. avvikande och vilseledande vägar som finns överallt omkring mig nu. Och hur kan allt slå om så plötsligt?

Dagen började likadant som den verkar sluta. Eller ja, den till och med började bättre.
För någon timme sedan var jag på ett humör a'la great, vilket sedan hastigt förbyttes mot.. det här?
Har gjort bort nästan alla läxor + pluggat teori i någon timme, helt utan att klaga.
Nu däremot känner jag mig så vilsen så att jag inte ens kan förmå mig att gå till sängen. Vad är det med mig?
Skolan känns, som allt annat, just för tillfället jobbigare än någonsin. Har inte direkt någon drömdag heller imorgon. Den börjar lite fint med matte kl 08:00 på morgonen och slutar 16:15 med en lång lektion projektarbete.
Måste säga att Julia, du är guldvärd. Vad skulle jag göra om inte du var där i skolan med mig? Dagarna är faktiskt uthärdliga och vi försöker vara seriösa, så gott vi kan. Det brukar ju inte alltid sluta i misär, så något gott bär det väl ändå med sig? =)
Du ställer alltid upp för en om man ber dig om något, och det är jag oerhört glad och tacksam över. Du är super, helt enkelt. Ta det på alla olika sätt du kan, haha ;) Nämen jag vill att du ska veta att jag tycker om dig som vän på alla sätt och vis. Du är grejt!

Morgondagen ska jag genomlida utan att gråta. Ska man se det positivt så har vi ju faktiskt mer håltimmar än lektioner. Fast är det positivt egentligen? Haha, jag vet inte, men det kommer bli en hel del gymmande och promenerande hoppas jag :)

Undrar om man törs gå och sova nu? Jag vet inte.. Får väl hinka i mig en stooor stark kopp kaffe på morgonen så att ögonen orkar öppnas.
Nä, nu ska jag gå och kramas lite med Ior och tänka en eller annan god tanke innan jag faller i dvala.

Den här dagen som började så dåligt..

Har bara blivit bättre och bättre ju mer klockan har blivit.

Dagen började med att jag övningskörde en rejäl bit. Jag som aldrig kört i stan, har nu dammat förbi tre rondeller (klarat ganska fint) och hunnit med en omkörning. Yäähy, snart törs jag nog skriva in mig på körskolan. 
Nu tänker jag ta körkortet! Snart. Har börjat åtminstone :) Har till och med bokat teoriprovet idag, oh oh. Nu gäller det att börja plugga så att man förhoppningsvis inte kuggar, för sånt har jag inte varken råd eller tid med :P

I alla fall så totalvände min värdelöst tråkiga dag efter religionen då vi upptäckte att våran lärare fortfarande var sjuk, yies! Överlyckliga knatade jag och Julia iväg mot Gällivare två timmar tidigare än planerat.
Vädret var toppen och vi glada som lärkor, så vi bestämde oss för att fortsätta promenera när vi kommit fram till vårat första mål.
For sedan förbi Mia och vi gjorde några ärenden, varefter jag liftade hem till byn.
Hann precis sätta mig framför datorn när köttsoppan var färdig. Telefonen ringde, och till min glädje var det precis den jag hoppades på som satt i andra änden av snöret. 40 minuter senare hade jag fått tillbaka all min borttappade livsglädje och jag åt färdigt maten, sen sprang jag hit och tog itu med massor av skolgöra, vilket i detta fall var en kemi labbrapport, miljökunskapsuppgifter och försöka lära in några muskler på Latin. Vilka det var kommer jag tyvärr inte ihåg så jag får väl se till att kunna alla till på måndag ;)
Funderar på att plocka fram teoriboken nu också när jag har varit så flitig att boka provet. Och när jag är på sånt här fint humör =)
Fast jag vet inte.. Först ska jag i alla fall dricka kaffe, tjiiing!

Vill du bryta ner mig totalt?

Som om jag inte har det nog kämpigt för tillfället. Varför måste du då göra allting värre? Sitter här och bölar, vilket  har blivit väldigt vanligt i min vardag nu när jag är i närheten av dig så ofta.
Fick en liten utskällning av syrran när vi åkte hem från stan för en stund sedan.
"Morsan säger att när hon försöker ringa dig så slänger du på luren och är otrevlig mot henne. Du måste ju förstå att hon är rädd om dig och vill ditt bästa. Du borde skärpa dig".
Höll på att svälja tungan. Jaha, så nu är allt mitt fel?
Berättade min version av historien och när jag var färdig var det inte längre jag som var syndabocken.
"Jag följer med in och lämnar en tröja"

Gick på toa då min syster tydligen gav "min kära mor" världens mest mordiska öga, varefter hon började skrika. Hon galtade och galtade, skrek och skrek. Vänta nu.. Va? Hon skriver på morsan. Jag blev alldeles paff. Första gången någon inte tar hennes parti.
Jag kom ut från toaletten och bara gapade.
"Jomen det är hennes fel, det är hon som gör si och så, det där är bara påhittade historier" säger morsan.
Självklart, det är aldrig hennes fel.
Så kläcker hon ur sig världens mest livsutsugande kommentar;
"Jo och hon tror att hon är den enda som har rätt och skyller ifrån sig allt på alla andra. Det är faktiskt inte mitt fel".

Jasså? :\ Sedan när låtsas jag vara den allsmäktigt enda vetande med så lång livserfarenhet att hon kan läsa varenda människa på endast självt ihopkokade misstankar? Hon säger ännu;
"Jomen jag har rätt för jag har lång livserfarenhet. Du borde lära dig att tänka, du är så lättlurad. Fattar du ingenting? Vad har du för problem egentligen? Bara så du vet, det är inte du som har problem med din mor, det är jag som har problem med min dotter".
Jaha? Vad ska jag säga.. Tack för att jag känner mig som en respekterad och likvärdig individ? I detta fall råkar jag vara din dotter och känner mig förövrigt inte dess mer likvärdig eller respekterad alls. Av dig, mor. 

Syster for härifrån efter en stunds grälande. Blev situationen mellan mig och mor ens lite bättre?
Svar; Nej!
Alla tre kvarvarande i huset började gapa åt varann, vilket slutade med att morsan gick och lade sig.
Innan det hände gjorde hon klart för mig att från och med nu ska hon inte ha med sig telefonen någonstans och jag ska inte ringa henne om jag behöver prata. Hon tänker absolut inte ringa mig. Så vill jag något så finns far där för mig. Den kära modern bryr sig inte längre. Nu pratar vi inte mer, är situationen som den verkar nu.
Varför måste jag vara här? Jag klarar inte av det längre. Det har blivit för mycket. Jag vill hem, till det som känns som ett hem för mig nuförtiden.
Koskullskulle.. Jag trodde aldrig att det skulle kännas mer som ett hem för mig än Tjautjas, byn som jag är född och uppvuxen i.

Konflikter går inte att lösas milt, de kan inte att lösas alls. Försöker man så blir det bara värre. Är bästa lösningen att hålla sig undan?

Just nu vill jag inte alls leva mitt liv. Jag vill att det bara ska återgå till det normala. Är det en omöjlig tanke? Jag hoppas i alla fall att det kommer lösa sig på något sätt. Annars vet jag inte vad jag tar mig till.
Får helt enkelt vänta på nästa helg för då, ska jag börja leva igen.
Tur att det inte är länge kvar..

Varför gör du såhär? Det tar knäcken på en att behandlas som skit av någon man älskar..
Om du är rädd om mig och vill mitt bästa, varför beter du dig på det här sättet?
Önskar att jag hade svaren.

Vad är det som händer?

Jag sitter som försjunken i en dvala och är inte medveten om vad som händer runtomkring mig. Musiken hörs lite avlägset i bakgrunden. Allt är som så långt borta. Du är så långt borta, och snart lyfter planet som tar dig ännu längre bort ifrån mig.
Inspirationen till allt är som bortblåst, bara sådär. Orkar inte ta itu med någonting. Träningen känns alldeles för ointressant för att det ska hända något på den fronten. Läxorna känns mindre lockande än någonsin, såsom allt det andra också. 
Jag vill inget hellre än att du ska komma hem så jag får krama dig. Hålla om dig ända tills armarna blir till spaghetti.
Du åkte för fem dagar sedan, och om dubbelt så lång tid är du hemma igen. Hoppas jag.
Försöker sysselsätta mig så gott jag kan så att jag ska få något annat att tänka på. Det fungerar en liten stund men sen sätter den sabla tankeverksamheten igång och då är det kört. De stunderna är det bara du som cirklar omkring i huvudet.
Det blir jobbigare och jobbigare för var dag du är borta, men får trösta mig med vetskapen om att det är en dag mindre tills du kommer hem varje gång klockan slår midnatt.
Dagens telefonsamtal gjorde mig så mycket gladare, men gjorde samtidigt allt så mycket jobbigare. Jag behöver dig här nu. Men det finns inget annat jag kan göra än att vänta.

Saknaden är svår, men samtidigt nyttig? Det är nog bra att få sakna något man älskar, åtminstone för ett tag.. 
Jag har en så ofattbar tur som har hittat dig! Och något ännu otroligare är att du känner samma sak.
Du är en underbar människa, och är en bland de finaste, roligaste, "coolaste", hjälpsammaste, lyhörda och starkaste personer jag känner.
Din jättehärliga personlighet är något som jag avgudar. Finns det någon annan som dig? Knappast! =)

Jag är jätterädd för att förlora dig, men börjar inse att det mest är onödigt grubblande. Det återstår att se hur det fortsätter, men ett som är säkert är att jag inte vill fortsätta framåt utan dig vid min sida. Du har blivit en så stor del av mitt liv de senaste månaderna och har hjälpt och stöttat mig ofattbart mycket.
Det är inte många som kan göra mig lika glad som du kan, men jag har turen att ha några underbara vänner som också har den förmågan.

Jag älskar dig Tobias, och jag vill inget hellre än att göra de där sakerna med dig som vi har pratat om. Mina svar kanske har verkat luddiga men det är för att jag har blivit så skakig i rösten och inte fått fram de rätta orden.
Jag vill göra allt tillsammans med dig. Du vet.. Du är något bland det finaste jag har och jag vill för allt i världen inte mista dig.
Ett blogginlägg kan inte på långa vägar beskriva mina känslor, men jag försöker så gott jag kan.
När jag ska beskriva dig vet jag inte alls var jag ska börja, det går inte, det finns ingen början. Det finns inget slut.
Du är oändlig, unik och.. helt enkelt obeskrivbar!

Jag älskar dig.

Nästan så det är skrattretande

Jag lade mig framför TVn precis som jag skulle där vid kl 23. I reklamen vände jag mig för att vila nacken lite och SMACK! Så sov jag och vaknade för tjugo minuter sedan, då alla vettiga TV-program slutat för en halvtimme sen.

Jaja, vem har sagt att livet är lätt? ;]

Jagvilltatueramig.nu

Efter skolan har jag inte gjort annat än att sitta på nätet och kolla vad för sorts tatuering jag kan tyckas tänka mig.
Många om och men senare hittade jag den perfekta, tror jag =)
Har ju varit inne en hel del på att tatuera in mitt namn någonstans på kroppen, men inte riktigt vetat hur jag vill ha det och på vilket ställe jag vill placera den. Tjoppade runt och kom fram till en sida med ambigram (ett ord eller logotyp, som bildar samma ord även om man vänder det upp och ner).
Klick! sa det bara och upp dök världens toppenidé. Jag vill ha ett ambigram med mitt namn, coolt!
Satt och sökte ett bra tag innan jag äntligen hittade något som jag fastnade för. Tror jag har förälskat mig en andra gång på kort tid :)
Nåväl, ska prova lite och se om jag trivs med den hängande och slängande - möjligtvis på utsidan av vristen, så kanske det blir den till slut. Är väldigt sugen nu, men imorgon gryr en ny dag.
Som sagt; Det återstår att se =)

Idag är det måndag, vilket innebär att det är den trevliga kvällen på 6an. Från kl 20.00-00.00 finns det massor av spännande tv-program att njuta av. Därefter byter man kanal (givetvis till 3an) där 2½ men och Simpsons avrundar kvällen.
Nu slänger jag mig framför TVn, tradelidej :]

Förändringar på gång

Inspirationen flödar som aldrig någonsin. Fingarnarna vill bara skriva av sig, allt på en gång! Det kommer bli en enda röra av alltihopa :]
Ska börja med att skriva att jag har blivit helt tokigt inne på tanken att tatuera mig. Jag har ju faktiskt fyllt 18!
Brorsan ska rita upp en tatuering åt mig, varefter vi ska fixa den på armen med spritpenna så man får se hur det känns =) Sitter och kollar lite olika sorter nu på nätet, ifall man skulle hitta någon som är ännu mer perfekt än den jag funderar på i nuläget :) Sen får nog han fixa om den lite, så att jag har något som.. bara jag själv har så att säga. Man vill ju ha något som ingen annan har :)
För en kvart sedan hade jag inte alls någon lust att skriva ett ord i bloggen, men nu efter att farsan lurat i mig lite kaffe med dopp så blev inställningen helt annan!

Matten hann jag färdigt med i skolan, vilket innebär att jag slapp ta hem den och trixa och tjorva med den här :)
En annan härlig grej är att morsan inte har kommit hem ännu, yeehaw! Det blir inget liv i luckan ännu på en stund.
Gymmet är en annan sak som jag också så flitigt har hunnit med idag :D
Morgondagen bjuder på sovmorgon hur länge jag vill eftersom att vi hade turen att få vara lediga imorgon. Så istället för att börja dagen med en jättelååång kemi-timme ska jag passa på att sova en rejäl stund =)
Skolmaten var förresten inte heller så illa. Inledde veckan med friterad, gummikyckling enligt mig och Julia, med ris och sötsursås och massa vårrullar.
Slutade cirkus en och en halv timme tidigare idag eftersom att våran lärare är sjuk (oj så synd;).
Morgonen inleddes förövrigt med massage - vilket heller aldrig är fel.

För att sammanfatta inlägget och dra några slutsatser;
Det har varit en förjävla otroligt ovanligt bra dag för att vara en måndag.

Vad mer?
Morgondagen kommer förmodligen bli ännu bättre med tanke på att man inte behöver ägna en millisekunds tankeverksamhet åt skolan + att Julia fyller år så jag ska på kalas =)
Förhoppningsvis är vädret inte alltför dåligt så att jag kan ta mig ut på en springtur under förmiddagen. Det återstår att hoppas och se.
Ikväll blir det troligtvis också lite konditionsträning om vädret håller. Annars får jag väl trösta mig med att jag faktiskt redan har tränat idag =)


Nu ska jag fortsätta att leta efter den ultimata tatueringen, ciao!


image130
Kanske ett mumintroll? ;]


Flitig som en oxe!

Nu har jag skrivit lite på labbrapporten. Varför jag inte blev färdig med den var på grund av vissa oklarheter i beräkningarna. Tar med den till skolan imorgon och gör bort resten då.
Har läst lite i kemiboken i hopp om att bli klokare. Kanske en milliprocent smartare blev jag, yiess ;) haha, helt värdelöst. Varför ska jag kunna lösa redoxformler och hålla reda på alla oxidations- och reduktionstal? Jag har väl viktigare saker att lära mig, enligt min mening.
Provade i alla fall och lösa ett litet tal, men beslöt mig för att även där vänta till nästa kemilektion innan jag börjar tjorva. Så jobbigt om man tror att man kan det och så lär man sig fel från början. Så nu anser jag att jag har pluggat färdigt för i helg :)
Nästa vecka (imorgon och framåt) blir det att försöka komma på något projektarbete, jobba matte och göra "de lockande hemuppgifterna i fysik".
Förresten så knastrar det i mitt huvve när jag tuggar toy. Tecken på något bra? Kanske håller på att utvecklas till något.. klipskare? ;)

Haha, nä måste gå och vila nacken en stund.. IGEN! Tillsammans med teoriboken. Nu ska jag sätta igång på riktigt =)
Har bokat tid för en massage ikväll, vilket jag kanske redan har berättat?
Jaja, förhoppningsvis blir det att övningsköra idag med far litegrann.
Vad har hänt? Varifrån kommer all denna inspiration? Nu gäller det bara att inte tappa bort den igen =)

Nomy - Cocain, fint shiit.

Idag är den internationella dagen för skydd av ozonskiktet. Allmänbildad? Nää, råkade kika i almanackan ;]


SaknarDigTobias

Nackvärk och ändra stilmallar

Somande tidigt igår, redan innan elva. Pga den hemska nackvärken orkade jag inte stiga upp från sängen igen så det fick bli kväll för mig. Sov till halv nio imorse, då jag banade min väg hit. Orkade dock inte sitta i mer än en och en halv timme "tack vare" nacken. Fick gå och ta en vila igen, och nu mår jag mycket bättre (peppar peppar).
Redan ikväll verkar det som att jag ska få ta en liten massage. Härligt =) Grannen är ju massör som tur är :) Bara man inte glömmer bort tiden och käppar iväg någon annanstans :P

Sitter här med by-kepsen på sne och slitiskläder på mig, det kan inte bli bättre :) Funderar på om man skulle ta itu med Kemin nu på allvar eller hur det ska bli.. Har rejäl ångest över det så jag vet inte riktigt alls hur detta kommer sluta. Bra eller dåligt?
Har i alla fall lärt mig alla de fem musklerna på latin, som vi ska kunna till imorgon.
musculus Trapezius - kappmuskeln
m. rhomboideus, vet inte vad den heter på svenska
m. quadratus, ingen aning om den heller
m. erector spinae - muskeln kring ryggraden, och slutligen den sista (antagligen)
m. latissimus dorsi - breda ryggmuskeln, där gillar gubben att bli masserad ;)

Labbrapporten nästa! Alltså, jag hämtar ju hit den såklart :)

Det började som en lugn fredagkväll, men slutade som nåt helt annat

Efter hemkomsten från skolan (igår) satte jag mig vid laptopen ett tag. Kände att dagens sista lektion - Religion med Berit, hade gjort hjärnjäveln lite lagom seg sådär, så jag förtjänade en lugn stund innan jag tänkte ta itu med pluggandet.
Någon timme senare var Tacosen färdig, och snäppet efter det kom Jokke och Elin och vi spelade Guitar Hero. Trötta och en aning leds ungefär två timmar efteråt bestämde vi oss för att sticka och kolla läget hos dansken. När vi kom in visade det sig att Freddi varit hemma och hämtat deras Guitar Hero, som de för övrigt just hade slagit igång, yäähy!
Som tur var fanns det många att prata med och tv-spelandet glömdes bort ganska fort. Det enda man hörde var det avlägsna knapprandet från gitarren.

Upptäckte efter en tid att det stod en flaska med blandsaft på bordet, en saft som jag aldrig smakat. Plockade fram glas och saften trillade ner i botten, varefter även väggarna fylldes. När jag skruvade igen korken på flaskan, det var då suget kom. SAATANA, jag vill ha viiiin!
Hemåt bar det. Hittade till min lycka en låda med vitt vin i kylskåpet. Tömde kartongen och sen sprang vi tillbaka till Nisse i regnet.
Fint vin var det. Någon Chardonnay med en giraff som uppenbarade sig på framsidan. Hade även hittat en gammal kladdkaka och någon chokladbit som jag tog med mig för åtgångens skull.
När vi fikat lite, och druckit en mindre mängd så fick någon (Freddi) idén att vi skulle äventyra oss bort till Nautanengruvorna i mörkret.
"Jåååå" sa jag
"Jomen visst far vi?"
"Jåååå"
"Ska vi det?"
"Jåååå"
"Ok, ska bara ringa ett samtal först sen åker vi" sa Freddi sekunden innan han försvann.
"Men nääääää?"

Ett tag efteråt hade vi i alla fall gett oss iväg (Jag, Tommy, Freddi, Micke, Jokke, Alle, Davve, Daniella och Elin). Vi åkte efter den skrynkliga vägen in mot Nautanen, där bilen slog i något jäävligt stor och håårt. EN BJÖÖÖÖRN! Nej, det var bara en sten. Då kunde vi inte köra längre så vi hoppade ut i den mörka regniga natten och började gå istället. Efter en halv km eller lite till upptäckte vi dock att vi var på väg åt fel håll, så vi var så illa tvungna att vända.
Tillbaka till bilarna!
Hoppade in och förarna tog oss någon annanstans. Ooooooj, en gruva! Dit går vi! Och så gick vi.
Det var mörkt i "grottan" och som tur var hade vi ficklampor med oss. Vi gick en bit, tills det tog stopp. Då fortsatte vi att gå. Efter en stund nådde vi fram till en dörr, och när Tommy började dra i den så ekade det i hela berget.
"Oj, det där lät inte bra" utbrast någon, och så fick alla förjävla bråttom.
10 sekunder senare var vi ute därifrån.
"Det är nog bäst att vi sticker till en annan gruva istället". Sagt och gjort, lite guppigt körande senare var vi framme vid nästa hållplats. Vi gick in även där genom det mörka geggiga hålet - som kallas ingång?
Vi proemenrade på en stund tills vi kom till en gång fylld av is. Det började klättras uppför isgången, och efter en stund vad halva truppen borta. Vi "som stod under balken", alltså vi som.. ja, höll i de överblivna ficklamporna, vi.. stod där under helt enkelt och väntade tills de andra skulle hitta tillbaka.
Till slut kom dem tillbaka och vi åkte in till Malmberget. Väl där kom vi på (Tommy, Daniella, Jag, Elin och Alle) att ingen hade någon som helst lust att stanna där, så vi åkte tillbaka till byn igen.
En Billys senare sov jag.

Väcktes imorse kl 10 "Hörruduru Sara, du måste sticka och vara barnvakt"
Morrr
Så nu sitter jag hos brorsan med yngsta brorssonen bredvid mig. Han letar efter gamla batterier, slår på kartonger, smäller ballonger, springer omkring med toarullar och.. Ja, han kanske bara har lite att göra.

Och jag som skulle börja med mitt "nya vettigt nyttiga liv" idag, så upptäckte jag att jag helt omedvetet tagit mig till ett kalas. God damn!


Jo förresten, ett gott råd; Gå inte på upptäcksfärd i skitiga grottor när det är becksvart (både ute och inne). Helst inte om du är så dum så du har en vit jacka på dig.

Flitiga veckor..

Ja såna har man ju ibland, i många olika kategorier. Exempelvis träningen kan hållas igång alldeles suveränt bra nån vecka, innan man drabbas av någon "sjukdom" eller krämpor så att man helt tappar den där motivationen att röra på sig.
Tv-tittande och soffliggande är andra exempel som hör till temat "flitiga veckor". Jag är även en väldigt erfaren fikare.
 Pluggandet kan också fungera riktigt bra sådär i "perioder". Tror jag är inne i en sådan period nu. Litegrann. Fast det syns inte på utsidan ;)

Sitter och lyssnar på musik nu och väntar på något tror jag. Men det är inget speciellt. Inväntar bara rätt tillfälle.
Tror jag ska ta en power nap nu innan jag sätter igång med att lära mig muskler på latin och de olika massagesätten som vi har gått igenom. Kemin måste jag också ta itu med, vilket dock inte känns alltför lockande.

Ny dag - nya möjligheter

"Är det Pistvakt som är ute och promenerar?" hmmm, mer än så berättar jag inte :P

Har suttit hemma och hunnit fundera en hel del.. Som t ex det första jag gjorde efter att jag trätt in genom dörren här hemma (efter maten) var att koka kaffe. Och hur ofta bjuds det inte på kaffe när man är i kullen? Det finns alltid kaffe färdigt, och då har jag väl lyckats dricka det en gång eller två under de månader jag vistats där.
Sen när jag kom hit, det var som en ren reflex. Gick fram till kaffebryggaren, gjorde den i ordning och efter en stund var det rykande varma kaffet i min kopp. Tre koppar senare var jag nöjd.
En annan grej var tandborstmuggen. Har inte använt den på fleeera månader och nu när jag borstade tänderna upptäckte jag mig själv med att stå med den i handen - ifylld vatten.
Hoppar intressesmurfarna? ;)

Nödvändigt tänkande, jag vet. Den tankeverksamheten som behövs till vettigare saker slösar man bort på.. ja på vad då? :)
Har också beslutat mig för att jag ska ta tag i skolan nu riktigt ordentligt. Det behövs nog :) Ska bli en riktigt pluggis (ända tills den här + nästa veckas skolgrejs är bortgjorda åtminstone). Börjar imorrn hade jag tänkt efter att min alldeles för långa och ohälsosamma skoldag har nått sitt slut.
Efter att jag har ätit tacos kanske.
Eller så blir det lite nattplugg. Jag vet inte riktigt, men nu ska jag inte missa att plugga till ett till läxförhör :P Dagens "dugga" gick förvånansvärt bra med tanke på att jag inte alls hade förberett mig innan. 25/25, jaahjaah bravo ;P

För att orka med morgondagens (egentligen dagens) alla lektioner så skulle nog en del sömn sitta på sin plats. Trooor jag nog.
Ser fram emot helgen =) Eller nåt.. kanske :)

Kineser är gula, eskimåer är grå och Sälman heter Seabert på engelska :)

Här har ni mig, lyssnar musik och är tokigt kär

Sitter och svullar på i vanlig ordning. Funderar på att slå igång lite musik när jag nu för andra gången sitter och knapprar på laptopen sen den kommer från.. "renoveringen". Mätt och belåten är jag, tack vare renskavsstuvningen(?) med pasta.

Nä nu blev det för tyst, måste se till att skaffa sysselsättning till öronen fortast möjligt.
Nu har jag slagit igång In Benny we trust - Världens bästa jävla fest, och fick flash backs tillbaka till den tidigare sommaren då satt jag här i mitt rum och pratade med en bekant på msn hela nätterna. Då bestod "de senare delarna av dygnen" mest av musiklyssnande och massa babbelgojande. Det var "på den tiden" innan jag blev kär, men det ändå pirrade i magen och man satt och flinade dumt åt dataskärmen när man skrev åt honom i den ljusa och tidiga sommaren.
Märks det att jag sitter i byn eller? När man kommer hit har man inget som helst liv, utan sitter bara och gör massa onytta de flesta timmarna, och det mesta av den tiden tillbringar man här framför. Inspirationen till bloggskrivandet bara hoppar på en och fingrarna löper amok över tangentbordet.

När jag nu börjar tänka efter så har min sommar varit jäävligt bra. Det började lugnt och fint ungefär sådär fram till marknadshelgen (slutet på juni), och efter det har mitt liv sakta men säkert förändrats och vips i (mitten av?) augusti var jag en andra hälft i ett förhållande. Det känns hur underbart som helst att vara kär :) För första gången jag har träffat någon som jag faktiskt börjat älska på riktigt. Kanske han är pusselbiten med stort P =) 
Nu har sommaren övergått i höst, men lika glad är jag för det eftersom att jag, den här gången, inte kommer sitta ensam i kylan när mörkret faller på. Nej, jag har min Tobias där i kullen som jag vill spendera massor av min tid med, och som kan trösta mig om jag blir mörkrädd.
Är för tillfället aningens deppig eftersom att jag kommer att få sitta alldeles själv i mörkret nu i två veckors tid, om inte lite till, eftersom att älsklingen har stuckit till sin syrra i Milano en sväng för att hälsa på. Känns jobbigt att det är så pass länge som två veckor tills han återvänder, med tanke på att en dag utan honom känns som tre.

På ett sätt är det ändå skönt att vara i byn igen. Måste ta igen lite förlorad tid med syskonen m. familjer + vänner.
Gitarren står också tålmodigt under allt damm och väntar på att jag kanske någon gång ska få för mig att plocka fram den.
Måste även börja med körkortet (både teorin och skriva in mig på körskola) nu. Ska dock övningsköra lite far min innan jag beger mig ut på alltför djupa vatten.
Läxorna görs nog också bättre här, var man inte blir distraherad av "diverse saker" lika enkelt, haha =) Det var inte menat som något dumt :) Anledningen till att man gör det när man är i Tjotti är bland annat pga bristen på "göra" är alltför påtaglig.

Schemat är fortfarande helt åt skogen, så idag fick vi beskedet att vi får ett helt nytt nästa vecka. Hoppas det blir så då, är leds på allt svammel nu. Skolan bara gör det besvärligt för en.

Nu börjar jag bli trött, kanske att man skulle ta sig en liten återhämtnings-vila i vanlig ordning för att senare.. bege sig iväg på nya äventyr? ;]

Hoppas att flygresan går bra. Sitter och tänker på dig här hemma :) Loveu

Hej och hå

Lyckades gå på en av alla mina tre lektioner idag. Och matten var jag inte ens på hela timmen. Tog lite sovmorgon från fysiken så måste släpa hem böckerna någon dag och jobba hemma, jippi, men vad gör man inte för kärleken? :) Har ju tid nu i tre veckors tid med sån där tråkig sysselsättning när han sticker på semester.
Matten gick fina fisken förresten.
Samhällskunskapen har jag inte alls nån aning om. Eftersom jag missade bussen sket jag både i lektionen och Berit helt och hållet. Brutalt skrivet ;P

Tracy Chapman - Crossroads är den musik som strömmar ur högtalarna just nu. Sitter här med kemiboken framplockad (har läst igenom anteckningarna om hur man balanserar formler). Längre än så har jag inte lyckats ta mig, och lär inte göra det heller.
Gubben stack inte och reste idag och glad är jag för det :) Är alltid trevligt med lite extra mys =) Får passa på innan det är för sent.

Har ni hört den den om björken?
Inte jag heller :)

Återkommer om jag kommer på något som är värt att skriva. . . . . . =)

Jag vet inte alls..

Sitter i kullen och funderar lite på vad det kan finnas att göra. Har otroligt nog lyckats sätta mig ner och ta itu med miljökunskapen när jag kom hem från skolan (typ nyss). Eller ja, jag gjorde det som jag inte lyckats komma mig för att skriva ner på lektionen (vadå, jag var tvungen att ta den tidigare bussen:)
Som sagt så vet jag inte alls vad det finns för någon sysselsättning som väntar på mig. Har spenderat en fem minuter med gitarren också i ett tappert försök med att fortsätta planera dagen. Trist bara när man inte har alla låtar i skallen så man bara kan sitta och plinka på utan några bekymmer. Nu så är hela registret genomspelat på bara någon minut. 75% av det jag spelar, vanligtvis, har jag på papper (eller datorn) i byyyyn.
Just det, dit ska jag också ta mig nu snart. Imorgon eventuellt blir dagen då jag på heltid flyttar tillbaka till Tjotti. I alla fall för någon veckas tid. Kanske det blir att åka dit redan ikväll, vilket jag inte tror men ingenting är omöjligt.

Tralalala, sitter och lyssnar på.. reggae-musik och inväntar fortfarande den rätta stunden att.. Ta tillfället i akt :P Eller något åt det hållet.

Ska på ett sätt bli skönt att fara till byn igen, och ta igen lite av den förlorade tiden därifrån. Har syskon jag måste besöka, datorer att "fixa och trixelibobbla" med, ett guitar hero och en vanlig akustisk gitarr att bemästra. Det finns även en hel del städning, ihopsökande av skolgrejer och andra ting, och ett gäng bybor att ta igen lite tid med. (Om nu inte alla har fullt upp med annat på annat håll).
Så var det något mer också jag tänkte klottra ner här.. Joooo, vänta nu. . . . . . . . .
Kommer säkert på det också i sinom tid :)

Schemat är fortfarande helt åt skogen förjävligt dumt - vi borde avliva "schemaläggarna" eller vad det nu är de kallar sig. Kurdrullar åt hela bunten!
Imorgon är den dagen jag HAR BESTÄMT MIG FÖR att komma igång med träningen igen. Vare sig jag vill, orkar, ids eller.. har lust. Det kan ju inte fortsätta på det här viset. Snart har jag förfallit helt och hållet.

Jädrans att man skulle vara en sån där utan någon fantasi eller briljanta idéer alls. Äventyrslusten finns, men är det tillräckligt för att få ut en folkskygg bybo från denna "mörka grotta"? ;) Nämen jag tycker om den här grottan. Hihi :)

Imorgon åker Snurre sprätt iväg och tänker inte komma hem förrän om flera, flera veckor. Vad ska jag ta mig till? Ugaah =) Äh, tre veckor går fort hoppas jag. . . Vem är det jag försöker övertyga? Det kommer att gå något så fördjävulsktsaktasåjagkommer...jagvetinteallsvadsomkommerhända:P
Just ja. Körkortet hade jag tänkt börja med nu. Köra lite, boka teoriprov, plugga lite, skriva in mig på körskolan (nej inte den här veckan) och försöka vara lite vettig nån gång ibland emellanåt.

Nu kom Mia med sin fisk-korv och nya kartong till mobiltelefonen (även en ny telefon) som jag är lite nyfiken på. Tjaråååpp :)

Jaaahjaaah

Få nu inte intrycket av mig att är någon slags... gaahgaahgaah. Det där inlägget (det näst sista) var inte alls lika allvarligt som det lät. På riktigt. Jag fick nog det bara att låta sådär verklighetstroget. Som Charles Dickens. Varför han blev så framgångsrik var pga hans verklighetsskrivande. Han skrev som det som var på riktigt. Folk liksom drooogs med. (Har haft ht -07s första allmänbildande svenskalektion idag).
Jag kanske också skulle testa på författarskapet? På sidan av mitt.. alldeles för händelserika liv? ;)

Äsch, det är bara slöseri på tänkande. Kan behöva sådant till annat. Typ till diskningen. Det där var inget vidare intelligent svar va? Tror inte jag ska göra högskoleprovet i år i alla fall.
Tro nu inte att jag faktiskt är så blond som jag ser ut på riktigt.
Jag ska gå och sova nu. Det här börjar bli för mycket. Sitter och framstår mig själv som dummare är tåget.  Dummare än tåget och fåret tillsammans. Skriver man sådär? Framstår mig själv? Äsch..
Förlåt mig själv. Kan bara inte hjälpa det.

God natt din blonda jäävel, typ :)

Jag ska aldrig mer..

..slarva med mina mjölkpiller. (Ja nån gång kanske) För nu sitter jag här med ont i magen + att den är svälld och det sprutar ut massa gulingar med lila luvor från öronen (mina öron!!!).
Varför får jag alltid sådan inspiration att skriva när jag sitter i byn? Det flyger alltid omkring massa skumma grejer i skallen som bara vill ut, ut, ut. Och ut kommer dem sorgligt nog.
Misstänker nästan att det har lite att göra med att jag oftast sätter mig här när det börjar bli nära sömnen, då man inte tänker med sina allra kvickaste hjärnceller.

Korvstroganoffen blev helgrym, yääh! och gardinupphängningen var inte alls lika hemsk som förväntat.

Skönt förresten att sitta vid datorn ibland. Det känns som att jag har tappat kontakten lite med min forna vän, så det är väl bara att se till att umgås ibland sådär. Inte för ofta men någon gång.
Fått tillbaka laptopen för någon dag sedan tror jag. Har inte varit hemma här på.. ett tag så jag är inte alltför uppdaterad om något alls som sker här för tillfället, så det blir att börja fylla datorn med massa onödigt skit och sega ner den nu igen, sådär som det alltid blir. Det kanske vill vara så? :)
Kvällens nästa uppgift blir nog dessvärre att inta sängen. Dock tråkigt att sova alldeles ensam :( Så jag sitter och drar på det lite extra, TYP? Ska upp före kl 6 så det börjar nästan vara på tiden att krypa till kojs.. tror jag. Försöker tänka lite vettigt med de sista inte alltför värdelösa hjärncellerna jag fortfarande jag går omkring och bär på.
Jag kommer aldrig orka stiga upp på morgonen. Får ta duschen i sömnen tror jag, och sen fortsätter jag på det spåret när vi intar bilen.
Luleå, here I come! ZzzzzzZzzzzzZzzZzzzZzzz

Nog vet jag att du är här och snokar.. Kom bara ihåg att passa dig nu :)

Ojojoj ojojoj ojojojojojojojoj

Andra skolveckan avklarad. Jag vet inte riktigt hur det känns, för de där förbaaaannade schemaläggarna har inte ens fått in hälften av våra lektioner på schemat ännu. Ska det fortsätta såhär så blir det nog en sen student nästa år. Sådär någon gång i slutet på oktober (tidigast) yääähy. Jag ska ta studenten :)

Sitter ännu en gång och väntar på mat. Korvstroganoff this time. Suveränt :)
Imorgon bär det av till Luleå för att förhoppningsvis inhandla lite nya kläder och skor nu när.. Hösten/Vintern börjar smyga sig på. 

Har lite ångest samtidigt som jag sitter här för min gammelskrutt (;P) står och lagar föda och jag.. bara sitter här som en annan ovettig utböling och låtsas vara svårflörtad.. Haha nämen jag hittade inte riktigt rätt ord. Tralala :)
Jo åter till ämnet. Det ligger massor av gardiner (iaf ett par) på sovrumsgolvet(!?) och bara väntar på att få hängas upp. Vem är då den slöa jäveln som ligger på sängen och bara hånflinar åt dem då istället för att ta itu med problemet? Dum fråga.
Skulle även behöva plocka upp de tre ton kläder som hänger och slänger överallt där inne. Iofs har jag plockat bort säkert tio kilo mer kläder än det redan ligger där, fast det var flera dagar sedan. Måste skaffa mig lite att göra innan jag tar bort mig själv pga av självdestruktivt stressande?
Det behöver nämligen inte vara dem som springer omkring och har andan i halsen 24/7 som lider av den värsta stressen, utan de som bara ligger på soffan hela dagarna kan ha det mycket värre.
Hurdådå?
Jo för att de ligger och känner sig stressade pga deras alldeles för lilla(?) aktivitet. Ångesten kommer krypande och till slut orkar man inte med någonting. Man får ont i kroppen och bara ligger och hoppas att sakerna ska göras av sig själva. Tyvärr händer det alltför sällan att det blir så.
Pratar jag om mig själv? Another duuumb question :)

Nu är maten fääärdig, tjing :) Ha en fortsatt trevlig och lugn fredag.


Chili con carne

Måste passa på att nämna att helgens födelsedagsfirande var hur trevligt och bra som helst. Råkade tyvärr glömma bort allt fotande under tiden som närminnet var trasigt. Heeeelt away. Sitter hos gubben nu, har just lyckats ta mig ur sängen. Yiess! Imorgon lever man igen förhoppningsvis :)
Har börjat äta penicillinen idag också, så på någon dag borde chassit ha repat sig åtminstone liiitegrann :P

Väntar på den där Chili con carnen man har blivit lovad. Tror dock att man kommer att få vänta lääänge kanske, eftersom att det verkar vara något så otroligt spännande tv-program på 4 an så att kocken springer fram och tillbaka mellan sovrummet och köket. Nåväl, vad kan man göra? :) Tror jag måste få honom på bättre tankar, av något slag.

Vad gör man inte för lite mat? Haha, näää =) Kärleken är underbar

Älskar dig ;)