Hemkommen, just på väg tillbaka

Nu de senaste timmarna har varit allt annat än lugna. Spolade upp ett bad, och efter det tog friden slut. Klädde på mig illa kvickt och begav mig till klubbis för att duka, fixa välkomstdrinkar etc etc. Kom hem för en halvtimme sedan. Nu fixad och klar väntar jag på att bege mig tillbaka till stressen. Har hunnit smaka lite vin medan jag var i klubbis och ojsan, så gick ryggvärken över :)
Haha, nä riktigt så mycket har jag väl inte hunnit få i mig ännu. Men efter en kväll i baren så kommer jag nog inte bege mig därifrån fullt lika nykter som när jag anlände. Måste ju fira min 18-årsdag sådär några dagar i förskott :) Då får man faktiskt smaka lite :) Liitelitegrann bara ;)

Nu råkade jag trycka på en knapp och jag vet inte alls vad som hände :( Nåväl, man ska inte sörja jag ska ju förfasen ut och supa!
Näää, det ska jag inte heller :( Åååååh :) haha. Sådärja, nu är det grejat igen. Data- och festfixaren Sara kanske jag borde börja kallas för =) Fast då kanske folk får för sig att jag faktiskt fixar saker, så det kanske är bäst att hålla för sig själv..
Sitter och lyssnar på en älg opali bara se han dö. Jag vet faktiskt inte vad de sjunger men det är väl inte hela världen:)
Får hoppas att ryggen tillåter en att dansa lite ikväll. Det är ju Zoomix som spelar! Yääähy.

Nu tror jag det är tandborstning som gäller för om en stund ska jag på feeest och inleda med en välkomstdrink och middag. HELT ANNAT

Jaah, ett nytt försök

Få se nu. Ja. Här ska man skriva. Vilken tur att jag är skrivkunnig :) Tänkte göra ett nytt försök med det där blogginlägget nu.
GÄÄÄSP
Det här kommer inte alls gå bra. Nu går jag. ÄR LEDS!

Reserven räckte inte långt.

Inte det minsta motivated

Men skriver i alla fall. Tankarna bara flyger omkring. Tänker på virvielmaskar och fjärilar. Den skadade hjärvjäveln? Hmpf, ja jag vet då inte alls vad jag ska säga..

Har ont i ryggen som få. Efter gårdagens besök hos massören/(massörskan?) tycker jag att ryggvärken bara har blivit värre. När jag kom hem idag gick jag och la mig direkt i hopp om att bli bättre i ryggen. Meningslöst värre. Det blev inte bättre, snarare tvärtom. Mor fick uppgiften att skrämma iväg allt det där onda, vilket hon misslyckades med totalt. Då plockade jag fram spikmattan - HELT ANNAT! För en stund.
Nu sitter jag här igen med blandade känslor. Är glad, men ändå ledsen. Frisk, men samtidigt inte.. Jag vet inte. Jag vet inte alls.
Jag är kär. Det vet jag. Och det känns bra :) Förhimlajävla bra!

Har klippt mig igår. Eller? jag vet inte.. Känner att håret är kortare där bak, men jag ser det inte. Jag sa till frisören att hon inte skulle ta sååå mycket där fram, men hon missförstod mig tydligen. Menade inte att jag skulle se oklippt ut efteråt. Och samtidigt ville jag inte se ut som en pudel med Afro från 80-talet. Tydligen förstod hon inte vad jag sa. Tror jag. Jag är inte den enda som är blond här!
Nåväl. Får väl fixa det själv.

Imorgon blir det att leka bartender och.. matserverare? Det blir säkert kul :) Måste bara ragga upp en bartender-kompis.
Vet inte ens vad jag har skrivit.. Tror jag måste prova med ett nytt inlägg. HIHU.. Hjärnjäveln är nog ganska slut ändå. Förbrukad. Finito helt enkelt. Finns inget mer att hämta. Nu slår jag igång reserven.

Lugn måndag

Sitter i kullen och äter Choklad-brago, kan det bli bättre? :) haha, tveksamt :P
Dagen, och även gårdagskvällen, har spenderats i lugn och ro med tv:n påslagen. Har helt tappat inspirationen till att skriva här. Har nog skaffat mig.. något annat slags liv :) Fått annan sysselsättning helt enkelt.

Träning är något jag måste börja ta itu med nu (snaaart). Det har blivit alldeles för lite sådant under helt för lång tid. SKULLE ta med mig träningskläderna igår när jag stack från byn, men de hade inte torkat ännu.
Har ingen aning om varför jag sitter och skriver det här, inte alls :)

Fick Bullshit riders-tröjorna nyss. Huuhuuhuuuu jag jag vet inte :P

Nåväl det är väl lika bra att jag går innan jag kladdar ner något ännu mer meningslöst :)

Jag vill ha fiiiisk :)

Det börjar närma sig..

När jag gjorde nedräknaren var det över 100 dagar kvar till min 18-årsdag. Nu är det inte fullt så många dagar. Det börjar nästan kännas lite läskigt nära :)
http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=30E0L0S0Z0K0B2C5E2M8G871Z1T
Mammsen försöker sitta och planera när, var, hur det ska utspela sig. Det där fika-kalaset. Nå jag är inte så noga. Bara man fixar fika och bjuder nåra gäster så blir det säkert finemang :) Sitter redan och längtar efter min smörgåstårta :)

Sov tills klockan var närmare ett idag. Det var inte alls lika trevligt att vakna upp idag, som det brukar. Nej nej. :)
Har i alla fall åstadkommit lite nytta. Ätit, tvättat kläder, fixat lite nya grejer som jag ska ha med mig till kullen och bäddat sängen. Haha :P
Nu ska jag gå ut och röra på benen litegrann.

hejdå

<3

Olidligt

Sitter hemma i Tjotti, mitt ena hem, och har så otroligt tråkigt. Lyssnar på musik och ja, det räddar väl en del av tillvaron. Första dagen sedan i onsdags som jag är i byn. Jag förstår verkligen inte varför jag var tvungen att åka hem idag! Imorgon bär det av till kullen igen - HELT ANNAT

Igår har jag slutat jobba, ÄNTLIGEN! Nu slipper jag stiga upp sådär omänskligt tidigt som jag har gjort de senaste veckorna. Eller ja, en vecka får jag vara ledig i alla fall. Sedan bär det av till skolan igen. Det känns helt sinnessjukt att det är sista året. Den här gången är det vi som tar studenten :)


Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop..
...Tror att jag har hittat min pusselbit.

Leka flyttkarl

Jag har lekt flyttgubbe idag. Flyttgubbar är hungriga. Jag vill ha mat, men vars är kocken?
Hoppas han kommer tillbaka snart, annars dör jag.

Dagen i sig har varit helt ok. Haft fullt upp på jobbet hela dagen så tiden har gått i fin fart. Blev nästan förvånad när jag tittade på klockian och insåg att det vara dags att bege sig hemåt :)
Åkte iväg till optikern och hämtade linserna, varefter jag hamnade i kullen. Efter det har jag farit omkring på massa olika ställen och burit grejer och lekt vettig, yäähy. Det är nästan så man blev lite sugen på att städa (men det tänker jag inte berätta för nån för då vet man aldrig hur det slutar).
Kanske kanske kanske man skulle.. käppa sig iväg och försöka sig på.. något?


Fin helg

Jodå, BSR 2 premiärkvällen var riktigt trevlig. Och så har det fortsatt. Med rätt sällskap funkar det mesta :) Sitter dock nu här i min ensamhet och skriver några rader.. Lyssnar på Mimikry-Här är jag också, jo det gör jag.

Mor har förstört en till natts sömn. Nu förstår jag varför jag är hemma så lite det bara går. Har inte varit hemma på flera dagar, och hann inte ens vara hemma i två minuter innan båda stod och skrek åt varandra. Inte för att det är bättre när man är inne i "sammhället" gve/mbgt, då går telefonen i ett kör. 250 miljarder telefonsamtal, minst, om dagen. USCH!
Ska upp och jobba om.. en sådär fyra timmar, ajaj det här kommer inte alls gå bra.

Nå du gamle käpp, hoppas du löser det här så slipper jag sitta och sakna dig hela tiden :) Inte för att det var längesen vi sågs men i alla fall :)
Käppkäpp

Premiär ikväll

Yes, den mytomspunna filmen BSR 2 har premiär ikväl.. om en sådär 8 minuter, shiiises måste ju sticka iväg nu. Återkommer senare med en uppdatering :)


Dyrt dygn

Givetvis blev det att sticka till Luleå i alla fall. Jossan lurade med mig, och jag i min tur drog med Mia. Två timmar innan tåget gick kom vi på att vi skulle sticka, bråttom bråttom :) Men det var trevligt :D Har kommit hem för en stund sedan.
Det enda som var synd var nog att under hela tiden vi var inne på området hann vi bara uppsöka toalett, och leta efter borttappade fyllisar, haha.
Nånå, det var kul i alla fall :)

Jag som var så nöjd över att jag hade lyckats vända på dygnen så bra, och så glömde jag bort att sova inatt. Ska sticka i säng nu, jobb imorgon

God natt


Saknar dig.. Något enormt. Vill ha dig här nu.
Kom hem?

Lördag morgon

Nu hade jag kunnat vara i Luleå, men nejdå. Istället för att ta kvällståget dit så bar det av till sängen redan innan klockan slagit 19. Sov nästan utan avbrott fram till för en timme sedan. Har ätit lite frukost och det känns som om lite tv skulle sitta fint. 
Måste fundera öer det där med Luleå också. Kanske det blir en snabbvisit ikväll :) 

Äntligen fredag!

Haha, har ingen aning om de där 741 trappstegen jag skrev om igår. Måste ha somnat medans jag satt vid datorn :P
Idag är det FREDAG så det betyder ledig helg! Skulle egentligen på Lulekalaset, men har varit så gott som bortom medvetandet sen igår så det har inte blivit av. Kom på att jag visste skulle ha tagit tåget idag, när de började rata om det på jobbet, men det lyckades jag inte bra med. nåväl, sklle nog ändå inte orkat :P

Igår när jag kom hem från arbetet åt jag middag, varefter jag ganska snart hade somnat (kring 18-tiden). Vaknade vid 23 och var heeelt borta. Trodde att jag sov på jobbet och massa annat sjukt. et tog ett tag innan jag faktiskt kom på att jag var hemma. Tände sänglampan och fick för mig att jag hade snott nån gamlings säng, haha.
Var vaken i en timma varefter jag käppade i säng igen. Sov ända till kl 6, så man kan väl säga att jag har plockat tillbaka en del av sovtimmarna.

Nu vill mor ha hjälp med köttsoppan, byuye.

Alldeles trasig och förstörd

Har kommit hem från jobbet ganska nyligt. Är trött som FÅ. Fast det kanske inte är speciellt underligt med tanke på att jag sovit sammanlagt 12 timmar de fyra senaste nätterna. Har inte riktigt hunnit vända på dygnet ännu, och käppen underlättar inte heller situationen. Jädra käppjävel ;)

Arbetsdagen har inte varit något att klaga på. Hade riktigt fult med sysslor de två första timmarna. Därefter blev det lite glesare och arbetsuppgifterna ersattes med solarium, promenad i centrum, bull-ätande och tv-tittande. Pratade även en del i telefonen under tiden.
Det är ofattbart hur jag kan sakna dig så mycket. Känns som flera dagar vi sågs sist, och ändå är det inte ens tolv timmar sedan jag låg i sängen och bara njöt av morgonen och sällskapet. Jag säger då det. Vad kallas det här? Någon som har varit med förr? Haha :) Skulle behöva ett riktigt bra ord till situationen.
Kom hem. Blir ju tokig om du ska vara borta en hel vecka. På så sätt är jag nästan glad att jag jobbar efterom jag vet att min energi behövs på andra håll (ibland), och glömmer bort att tänka alla desssa käppiga tankar.

Nu ska jag gå och vila så jag orkar fixa matback + duscha ikväll.
Är helt borta. Fick för mig att det här inlägget (som jag förövrigt själv har skrivit) är ett jättelångt msn-meddelande från min käpp. Oj, det kansle inte behövs 741 trappsteg fölrresten. Mer som förstga gången ja ser dig
Det här går inte bra. börjar ju nästan tro att jag är full.

Bäst jag sticker innan jag kläcker ur mig nåt heldumt :)

Inte riktigt som det var tänkt..

Lyckades aldrig riktigt somna igår kväll/i morse. Klockan blev mer och mer, och när den närmade sig sex blev jag nästan lite smått deprimerad. Inte ens en halvtimme kvar tills klockan skulle börja tjuta. 
Trodde att jag aldrig skulle ta mig ur sängen. Helst inte med tanke på sällskapet :)
Nåväl, jag låg och drog mig, typ, till fem i halv sju så jag fick bråttom och pep in på toa för att hinna borsta tänderna och fräscha till mig så gott det gick innan jobbet.
"Ääääh fan, klockan är ju bara 06.44 nog hinner jag till korsningen innan klockan är tio i" Tänkte jag, varefter jag öppnade dörren, steg ut och lämnade huset.
Till min förskräckelse insåg jag hur fel jag hade haft avståndsmässigt. Sträckan var betydligt längre än jag hade bedömt den i mitt dvala-liknande tillstånd. Det blev till att springa och jag hann just till upphämtningsplatsen innan skjutsen dök upp. Hann till arbetet i tid, och där var jag fast till 15.30. (Tror jag smet ungefär sju minuter tidigare, hihi vad jag är busig) :P

 Idag har jag lärt mig att Pajalagröt är riktigt gott. Den bör man äta om man vill ha en riktig tarmrensning. Kaffe funkar alldeles utmärkt och jag bör vänja mig vid jobbet snarast.
Fick just axel- och nackmassage av morsan. Man kände att ögonlocken blev tyngre oh tyngre ju mer spänningarna släppte. Nu har jag iaf satt igång en omgång kaffe. Vill inte riskera att somna ståendes, för att sen vakna och inse att även denna natts sömn kommer vara totalt förstörd.
Kaffekaffekaffkaff