Julafton

Nyduschad sitter jag här framför datorn och lyssnar på Sven-Ingvars - Jag ringer på fredag klickar lite på Travian och spelar Tetris.
Halv åtta imorse åkte jag hemifrån kullen. Trött var jag eftersom jag somnat först vid halv fem, så ganska naturligt intog jag sängen och vaknade inte förrän elva. Tog mig en hembakt macka med julskinka, mums!
Efter det har jag bara slagit in julklappar.
Som sagt, nu sitter jag här och gör det och det och det. Ska kolla läget under granen och sen.. blir det väl helt enkelt att klä på sig och göra sig lite julfin och vänta på att gästerna ska komma. Nuförtiden är även jag gäst, kan man väl säga.
I år blir vi.. 14 st som firar jul som vanligt, men till kvällen ska det firas med en person till =)

Tobias, all I Want for Christmas is you..


Äntligen?

Det efterlängtade jullovet är äntligen kommet, men vadådå?

Den här dagen har inte alls varit något att hurra för (optimistiska klubben).
Älskling stack = Tråkigt
Blonderade håret = Gult och fult. Sista gången jag lyssnade på morsan när det gäller blondering.
Dagen i övrigt? = Bara skit.

Har slagit på en film, men ids inte titta.
Börjar bli trött men kan inte sova. Sitter och tänker massa dumma tankar (det beror inte på hårfärgen. Det är andra slags tankar).
Har typ ångest? Jag vet inte. Mår inte alls bra. Det känns som att tårarna kommer börja rinna vilken sekund som helst, vilket de förmodligen kommer göra. Har frossa. Huvvet är ett enda kaos (både utanpå och inuti) - delvis därför jag inte kan sova.
Är så uppe i varv så jag börjar fundera på om kroppen slår på autopiloten snart och börjar knalla omkring av sig själv. Har ont i magen + nacken, mår illa och känner mig förövrigt helt kass.
Det här blev inget vidare inlägg, men orden och tankarna vill bara komma ut. Det blir lättare då.
Jag vill gå och sova, men fruktar det som väntar där. Samtidigt när jag sitter här så känns det lika dumt. Jag vet inte alls vad jag ska göra.
Får ingen ro någonstans. Det känns bara fel och jag är malplacerad överallt. Ska jag sitta här tills jag somnar? Ska jag gå och sova nu? Kommer inte fram till någonting - allt är fel. Hjärnjäveln är totalt kaputt.

Imorgon (idag) blir det att stiga upp tidigt och fara och handla julklappar - har ingen lust alls. Jag vet inte alls vad jag vill/kan/ska/tänker göra.
Deprimerad? Utbränd? Sönderstressad? Ja som sagt, jag vet inte alls..

Vad händer nu då?
En sak som är säker är iaf att jag inte ids sitta här och skriva tills jag somnar.

Snart är det jullov!

Japp, det är det =)


http://www.blogthings.com/whatcolorisyourkissquiz/

Your Kiss is Red
 
You are intense about kissing but easily distracted.
You kiss for attention, power, and passion.
It doesn't take a lot for you to want to kiss someone.
If you see a kissing opportunity, you always go for it!

Kissing Type: Kissaholic (admit it!)

People See Your Kisses as: Seductive

You Kiss Best With: An Orange Kisser

Stay away from: A Blue Kisser

Tjottilördag

Hos mor och far sitter jag och läggar upp lite nya bilder på bilddagboken och uppdaterar min kära, gamla, nästan bortglömda blogg.
Klickar även lite på Travian. Älsklingens kära spel, som också jag har fastnat i litegrann nu..

Lyssnar på Outkast, haha =) 

En tripp till Fjello m. läsk vad något som var planerat till ikväll, men pga plusgrader och regn kanske det blir inställt. Senaste Fjelloresan var över förväntan, helt underbar! Det var den kvällen som förde oss samman riktigt ordentligt. Efter den dagen var ingenting sig likt längre. Eller jo, det är ju klart att det var.. men HELT ANNAT i alla fall :)
Därför vill jag mer än gärna göra om det, fast, som nu, gärna en vintermånad :) Det lär ju ha skitit sig nu, men jag hoppas ändå att vi på något sätt kommer att ta oss dit.

Igår kväll var det en lugn kväll hos Nisse och även Joel + Skröven, med ett mindre alkoholintag.
Känner att min svenska är kass idag. Lika bra att jag slutar skriva.
Har duschat för en stund sedan (slapp vara barnvakt och börja laga mat och joxa) så då har jag suttit här vid cp-datorn en stund istället.
Lite nya bilder från telefonen har smugit genom USB-sladden och in i datorn, hihi ^^,
Nu = Titta lite bilder
Sen = Nisse

Idag ska vi baka

http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=showRecipe&intChannelID=&lngRID=6399&tlfo=0

Än en gång är den fina helgvilan över

Nu är det söndag, endast tre timmar kvar innan v.50 nalkas. På sätt och vis känns det skönt, för dagarna närmar sig jul, men imorgon väntar två superseriösa redovisningar och ett arbete ska lämnas in. Kanske man skulle börja förbereda sig lite?
Äsch då, orkar inte med skolan längre. På tisdag har vi matteprov och sen är vartenda bekymmer bortom horisonten. Hoppas att det är långt dit =)

Helgen v.49 2007 har bestått av.. Vila, mys, film, sova, äta, vila, julmust, mys och så har det gått runt :)
Har även blivit att skotta fram en bil som kört fast. Andra bilen iår :P Undrar hur många fler det kommer att bli? ;)

Hej nörd!

Sitter och lyssnar musik.. Musik som strömmar ur högtalarna på mobilen :P Är så illa tvungen eftersom att det inte kommer ljud någon annanstans ifrån.
Idag är det lördag och jag har vaknat vid fem-tiden imorse :P Tog mig dock en liten nap vid halv nio. Annars har jag bara.. kollat lite film och tagit det lugnt idag. Lagat mat och sådär. Suttit här en stund. Mycket mer än så kan jag väl inte skryta med att jag har hunnit med, men det gör ingenting för det är heeelg =)
Imorgon blir det dock till att göra läxor :/ Nåväl, snart är det jullov och då ska jag nästan ta helledigt. Skööönt!

Nu = Mysa med gubben lite, ciao!

Myspys och julmust

Denna fredagkväll = Mys, julmust, film, mys och julmust :)


Love you bastard ;)

HelvetesJävlaDataJävel!

Äntligen har jag gjort färdigt min frskvårdsrapport + faktadelen som jag ska ha redovisning på. Etologi-förberedelserna är också helt färdiga :) Måste bara rita lite på OH-papprena så är jag färdig sen, så jag är jävligt nöjd =) Jag är inte helt färdig med allt, måste ännu finjustera en del men annars är det klappat och klart!
Är otroligt nöjd med mig själv nu. Såhär mycket har jag inte åstadkommit på länge, samtidigit. Ungefär 4 timmar har det tagit att färdigställa allt, så det är ju inte så farligt egentligen.
Något som dock håller på att driva mig till vansinne är den här äckel-datorn som lever om sm fan. Fläktjävel, vad är felet på dig?
Ååååh, nä nu orkar jag inte. Det är helt omöjlgt att bli trött av det där ljudet har jag lyckats konstatera i alla fall. Nu slår jag av dig, datajävel, MJEHEHE :D

Torsdagen har slagit till fredag och det innebär nästan inga läxor, älskling kommer äntligen hem från sitt vecko-långa nattskift och då blir det myyys =) Oj så jag längtar. Har dock en 5½ timmes skoldag kvar innan jag får le åt att det blivit helg - än en gång :)
Nuu dör du, datajävel, oj jag är så glad ;) Äntligen slut på detta hemska oljud! Nu får jag sova.

Tisdags-stress och annat mys

Har läst igenom hälften av samhällsen och gjort bort svenska nationella, men det är det enda jag har fått gjort idag. Orken finns inte. Måste skjuta på saker ytterligare.
Imorgon tänker jag dock gå på varenda lektion. Matte-lektionen skrämmer mig gansk mycket. En och en halv timmes jobbande med nåt jag inte fattar någonting av, jag ligger superlångt efter + att sista dagen vi har att göra provet på är fredag. Hur ska detta sluta? 
Även fast det iinte ens är tre hela skolveckor kvar till lovet så är de sista krafttagen slut nu. Jag orkar helt enkelt inte. Nu skiter jag i resten. Blir det omprov så blir det. Man kanske lär sig något under provets gång? :P Nä nu ids jag inte ens låta optimistisk. När det gäller skolan är allt ett enda stort mörker.
Måste ta mig i kragen nu. Nu är det inte länge kvar till lovet. Snart är det över. Slut på slitandet för en stund.
Nu bär det av mot sängen för att läsa de resterande tio sidorna innan jag somnar, vilket jag hoppas att jag kommer göra.

Nu låter det som att allt är skit, vilket inte är fallet. Det är skolan denna mörka period handlar om.
Vill säga att jag är otroligt glad över att jag har så fina vänner, en super-förstående och underbar sambo och en suverän familj - dock jobbig emellanåt. Det är ni som sätter guldkant på tillvaron och vardagen blir mycket trevligare. Vad skulle jag gjort utan er? =)

Ska berätta lite om min dag i övrigt, den bättre delen.
Byn; Åt köttfärssås och spaghetti varefter det blev en stunds matkoma. Kring sex-tiden kom min bror, hans sambo och alla deras fyra ungar + en till knott (syrrans yngsta) och hälsade på. Halv sju var vi sju stycken om satt och trängdes i soffan och tittade julkalenderna på 1an. Mysigt att träffa sådär många på en gång som man inte har träffat på ett tag :)
När alla barn och tillhörande mammor och pappor gått hem så satt jag här vid min oälskade jättesega dator och spelade lite Bitch, på Blip.
Pratade i telefon med min kära pojke och efter det var det läxläsning för hela slanten. Humöret höjs alltid några steg under ett samtal med honom och samhällsboken kändes inte alls lika farlig längre.
Tog mig igenom tio sidor som jag lyckades få in i skalljäveln, men som jag lika fort glömde bort. Vad är det vi har prov om nu igen? ^^
Nåväl.. Gick och hämtade Jokke och släpade med honom på en liten promenad. Lämnade till slut hem honom till en lättad mor och far, som trodde att de aldrig skulle få se sin son igen.
Syster och hennes familj fick besök av en mig. Jag lånade en mobilladdare (eftersom att jag varit så pass.. glömsk, att ha lämnat min hemma i Kullen) av dem och passade på att titta Desperate Housewives med min Johanna, innan hon gick och alla andra gick och sov.
Nu sitter jag här igen, framför den värdelösa högljudda datajäveln. Eftersom att jag bloggat färdigt nu ska jag hämta ett stort glas vatten (har hört att det är bra för hyn;) och läsa sidorna 16-26 innan jag säger God natt för idag.

Vad optismistisk jag känner mig nu - nästan.

Nyvaken

Inte heller den här natten har man fått speciellt mycket sömn. Det ledde i sin tur till att jag missade bussen till fysiken osvosv.
Kl 13.00 har jag nationella prov i Svenska som jag ska åka och fixa bort. Orkar nog dock inte ta mig till skolan innan dess (sista lektionen).
Hojja.. Även fast jag kanske har tagit mig i kragen litelitegrann så behövs det ytterligare snärjning av linan för att jag inte ska halka iväg igen. Eller det gör jag nog ändå, långsamt och utan att jag märker det själv.

Ska äta lite frukost nu, varefter jag tänkte börja plugga lite samhälls och svenska och sen bär det nog av till skolan. Kanske hinner med lite tv också innan det är dags att kämpa sig mot DjävulsBussen..
Jag orkar inte mer. Måste ha lov NU!

Saker kvar att göra innan jullovet;
- Svenska nationella
- Etologi-redovisning
- Samhällsprov
- Matteprov
- Göra friskvårdsrapport
- Redovisning av friskvårdsarbetet
- Buddha-prov
- Kemiprov
- Ytterligare ett matteprov
- Prov massage, praktiskt
- Grupparbete svenska
- Börja att läsa svenskaboken
- Dona med projektarbetet
.. Ja det var väl allt.

Måndag kväll = ovanligt händelserik?

Tobba har stuckit och jobbat natt så jag har lurat hit Mia och sova. Så de närmsta (timmarna?) är det käka, plugga, snacka skit och kolla tv som gäller. Sen en hel del (försöka) sova :)
Kanske kan det bli riktigt skoj..? =)



Saknar dig redan gubben..