Singstar och klyftpotatis..

Ja, så har man varit på brorsans kalas idag. Han fyllde gamgubbe i år igen.  Käkat massor av smörgåstårta och sjungit lite karakoe när man var där, och baara umgåtts med släkten, haha :)

Nu är mina skor impregnerade också.
Då var bara frågan;
Vaaad ska jag göra nu? Har redan spelat gitarr och roat mig med diverse andra saker ända sedan jag kom hem. Och det underlättar ju inte heller dess mer att alla "pratar om att de ska dricka" osv.

Vad ska jag göra då? Min partypolare verkar ha övergett mig och spelar nog något roligt spel och dricker something smaskigt? Sååå, ska jag stanna hemma?
Näää just ja, jag ska ju till klubbis och sälja varmkorv. (:\) Känns nästan mer lockande att gå och sova.
Det här kommer nog bli den tråkigaste nyårskvällen någonsin. Jaja, det kan ju i alla fall inte bli värre :P
Nåväl, får väl försöka ta och lösa mitt problem på något sätt och ha så trevligt jag kan de sista timmarna det här året.
Nu ska jag titta ännu några avsnitt av OC, tills tiden är kommen för korvförsäljning.

Tjaråpp, hoppas att alla får en bra sista tid av år 2006 (eller förhoppningsvis inte roligare än mig) då. Det kan ju ändras till det bättre :)


Mina kära skor :) (min kära sko)
116472-1


Detta är inte slutet. Det är inte ens början på slutet.
Men kanske är det slutet på början.

Mellandagsrean i Luleå, med inslag av Mikael Niemi

Ja, den var väl inte lika omfattande som jag trodde att den skulle vara, men lyckades hitta några reavaror i alla fall :) Det har varit en väldigt lååång dag kan man lugnt säga, med väldigt ömma fötter (:\) och en hel del kläder och krimskrams (:D) i slutändan.
Bara för att jag inte har något annat för mig så tänker jag skriva ner allting jag har köpt;
kläder, skor, smycken och böcker..
Ja, det var väl allt. Ids inte ta det så ingående, för jag kom på att jag hade tänkt släpa mig igenom några avsnitt av Prison Break och The OC innan jag tar min nattslur, (och jag råkar inte vara den allra piggaste just nu, så det är väl på tiden att jag sätter igång någon gång innan dess att jag har hunnit somna.) 

Jag och Mia har ätit varmkorv med Mikael Niemis mamma idag också. Hon hade varit och kollat "Jag gjorde Vietaskupppen" idag berättade hon.
Den såg jag faktiskt för precis en månad sen, idag. En väldigt bra teater är det =) Eller ja, i alla fall den bästa jag har varit på för jag har nog inte varit på fler än.. att man kan räkna det sammanlagda antalet gånger på fingrarna ungefär.  
Inhandlade faktiskt min första bok, skriven av just Mikael Niemi idag. Svålhålet.
Sicket sammanträffande.

Nåväl, det har varit värt mödan i alla fall. Och pengarna med.


Nu ska jag ta itu med det här tittandet jag skulle titta, och imorgon blir det gymmet igen, wiiho :)

Yääähyäähäääyä.

Några låtar av Breaking Benjamin..

..är musiken som strömmar ut ur mina högtalare just nu.
Det är annandag jul idag, jag är leds på det mesta och jag känner inget sug för att göra någonting alls. Den här k vällen kommer nog sluta tyst och stillsamt om någon timme i min kära säng. (Den hade kunnat vara skönare, men whatever). Huvudsaken är väl att man har en. Den hade, inte mig emot, kunnat få vara lite större också.

Imorgon ska jag upp vid sju på morgonen *wiiiie*. Blir att tillbringa de första timmarna på gymmet, och därefter blir det handbollsträning. Alltid härligt med träning :)  Behöver verkligen bli av med en del av det jag har stoppat i mig under den senaste veckan. 

Förhoppningsvis ska man väl hinna med att åka till Luleå här någon dag också under mellandagarna. 


Urk, nu vill jag bara lyssna på någon lugn, bra musik. Breaking Benjamin är nog dessvärre inte lösningen på mitt problem.


Tralalalaa..
Måste försöka få tillbaka inspirationen till mitt bloggskrivande. På senaste tiden, när jag väl har skrivit, har det bara slutat med att jag publicerat en massa goja. Kan ju hända att det har att göra med att jag inte är fullt lika datanörd som jag var förut. Orkar inte engagera mig lika mycket nu som förr :P

Fast vad skulle jag väl ändå gjort utan datorn? Förmogdligen.. något annat ? :b


Nåväl, här blir ändå inget vettigt skrivet, så varför ens försöka anstränga sig?
God natt, och god fortsättning på.. veckan.


dataneard dataneard dataneard dataneard dataneard dataneard dataneard

Gooood Juuuuul!

Nu är det julafton. Önskar att jag kunde säga som min systerdotter sa när hon var här för någon timme sedan;
"Jag ska gå och sova tidigt, så blir det julafton fortare och då ska jag öppna julklappar".

Den där julatämningen som fanns när man var liiten är som bortblåst.
Nåväl, nu har jag i alla fall slagit in EN julklapp och plockat fram någon tomte som jag har pyntat mitt rum med, så nu är det ju lite mera stämningsfullt i alla fall :)
Fast ändå inte..  Inte som förut.


Vill bli trött så att jag får gå och sova. Inte för att jag vill vakna tidigt och börja öppna julklappar, utan för att jag inte vill sova bort hela julaftonen. Det blir som så tråkigt då.


Ashley Parker Angel - Where did you go = Älskvärd låt :)


God Jul i alla fall :) För jag ska då ha det riktigt trevligt idag (efter att jag har sovit några timmar).

Slut

Julafton imorgon

Imorgon är det julafton och jag har inte fått den minsta lilla julkänslan ännu. Den här veckan har tiden tyvärr bara räckt till pluggande, sovande och städande.
Idag (efter det att jag har sovit i några timmar) ska jag till Gve och inhandla de sista julklapparna, och sen åka hem och städa igen.
Det här känns inte kul! Man har inte hunnit fatta att det är jul ännu, och i övermorgon är det över. JA, alltså julaftonen i alla fall.

Har haft så otroligt ont i nacke och skalle idag, så det bidrog ju också till att städandet gick något långsammare än det egenltigen skulle tagit.
Nåväl, morsan har i alla fall akat bröd, och det var ju gott :P

Tralalalaaa.. Hoppas att det blir att man hittar de där sista julklapparna då, så att man får det bortgjort i alla fall..
Nä, jag måste göra något så att jag får lite julstämning NU.
Frågan är väl bara vad.


Jag kan ju skriva God Jul här :)

Nu kanske det blev lite trevligare.


Ska söka lite låtar man kan lära sig på gitarr. :) Det är ju roligt det i alla fall =) Får väl ta och spela någon jullåt eller nåt.

Då var det dags igen..

Har gjort bort två prov idag, så nu har vi "bara" kvar psykologi- och fysikprovet innan jullovet. Jippi :/

Idag har jag väl inte annars gjort dess mer. Hade lektion från 08.00-08.10 och därefter HÅL till kl 13. Yeeehaw, jag verkligen älskar att vara på skolan när man inte har några lektioner :P
Det visade sig vara en helt perfekt dag att fara och gymma i alla fall :) Fast olyckligtvis missade jag handbollsträningen idag, igen, på grund av allt detta skolgöra.
Nåväl, imorgon hinner jag förhoppningsvis med träningen i alla fall.. Får prioritera bort vissa saker helt enkelt. tjihi ;)

Nu hinner jag inte sitta här längre, för det är nämligen dags för, tadaradaaaaa; Psykologiiiiplugg.

Tror jag går och tar livet av mig :P



Tjoppidoo, snart är det jullov tralala :)


Lussevaka + annat MINDRE roligt

Haha, ja den där lussevakan.. Har fortfarande, inte efter tio timmars sömn lyckats ta igen mig efter tisdagen. Eller ja, natten mot onsdagen :P
Fast nu är jag inte såå trött längre :)

Kvällen började med att jag och Mia kollade nåra avsnitt Full frys hemma hos henne (verkligen en älskvärd serie), innan vi begav oss till Julia, och vidare därifrån till ICA-supermarket.
Såklart som alltid kommer man iväg i sista minuten, och när vi väl var där så hotade kassörskan oss att hon minsann tänkte stänga kassorna om vi inte skyndade oss på.
Fick med oss en hel del onyttigheter därifrån, men jag förbrände nog ändå några kalorier på vägen hem till Julia för kassen vägde nog minst 5 kg :P Snåla som vi var så köpte vi bara en påse. Men vafan..

Efter en flåsande färd upp till Julia (såklart bor hon på översta våningen) så var vi äntligen framme, och våran lilla lussevaka kunde äntligen börja. Den bestod (till en början) av; mig, Annis, Mia, Julia, några flaskor Coca Cola, pepparkakor, lussebullar, nötter, godis, julmust och såklart glögg och russin :)

Vad skulle vi göra då? var frågan som dök upp. Efter en stund slänge vi på Full frys, som tyväärr råkade fastna i Julias Dvd-spelare. Ett tags velande senare, beslöt den sig i alla fall för att komma ut därifrån, och Julia förbjöd mig att stoppa in fler av mina filmer dit. *Typiskt*
European Gigolo var filmen vi fick ägna vår uppmärksamhet till tillslut. Den är bra =)
Efter det (eller mitt i allt, snarare) stack Annis hem.
När vi glott filmen klart så var det dags att titta Madagaskar. Olyckligt för oss, så verkade inte tisdagen/onsdagen vara rätt dag för att titta film, så vi såg nog ungefär halva innan vi gav upp och började spela disney-monopol istället. Ingen vann för det var så segt att spela, haha :D Men väldigt skoj!
Fast egenltigen skulle det nog varit Mia som vunnit, jag borde nog ha hamnat på en andra plats och Julia, tyvärr, sist och minst ;P

Klockan 04.00, eller vänta nu.. den kanske var 04.01 när vi började kika Lejonkungen.
Kika var kanske lite fel ord, för just innan vi slog igång filmen så råkade vi höra en låt på TV och Julia bara var tvungen att ladda hem den, så den satt vi och sjöng på (de delar vi kunde) och plågade oss med de kommande fyra timarna. Så det blev inte mycket Lejonkungen för oss den kvällen (ehrm.. morgonen).
Och så drack vi glögg (med vissa tillsatser) och russin i. Typ..
Lite någon gång då drog skitsnacket igång.

Mia stack hem vi halv sex. Hmpf, tråkisen där.
Halv sju kom i alla fall vi kvarvarande (jag och den galne-Wuthering-Heights-sjungande-Julia:n) iväg oss till skolan. Vi gick alltså..
Efter vägen lyckades vi stanna och dansa runt den enda julgranen i stan (som inte verkade vara oplogad runt). Just efteråt märkte vi olyckligtvis en bil full med folk som satt och stirrade på oss.
Traalalalaa.
Strax efter halv åtta var vi framme.

Nu blev jag plötsligt på dåligt humör så jag tappade lusten att skriva.


Två månader och inte mer.. Men det är inte ens värt att hata.

OC-maraton

Haha.. Dagen har varit rätt så trevlig ändå :) Känns nästan som att helgen är över, men det är nog för att jag har varit ledig igår och idag. Härligt har det varit =)

Sov till halv elva, liftade till Tjotti vid ett-tiden. Hade fått hem mina OC-avsnitt igår kväll så jag och Jossan har haft lite OC-marathon idag. 7 avsnitt såg vi, och sen hittade vi inga fler avsnitt att ladda ner =/ 
Kollade de tre sista delarna hos Jossan, och vid midnatt hade vi lyckats se färdigt alla. Var något slö så jag orkade inte ta mig hem förrän någon gång vid tre-tiden. Vi gick ner till köket och kollade Sunes Jul några timmar, innan jag tänkte att det kanske är bäst att gå hem i alla fall.
 
Näää, Jossan var inte trött. Klockan var just efter ett när hon frågar;
"Meen, skulle inte vi se Hitch?"
"Jaa, det är ju den vi tittar på"
"Jaaahaaa!"


Ååååh, villl ju att det ska komma fler avsnitt som jag kan ladda ner! Men får väl nöja med Scrubs och diverse andra serier under tiden :)

Kanske att man skulle ta och sparka sig själv i säng så att inte hela morgondagen blir förstörd. Hade ju faktiskt tänkt att ta itu med läxorna, skotta (om det nu kommer snöa) och sätta upp julgranen.



God natt


Älskade sak

Sitter här med min älskade gitarr. Är alldeles fast i gitarrspelandet nu, sådär som man brukar bli när man inte har spelat på länge och verkligen kommer på hur roligt, avslappnande, befriande, osv, det faktiskt är att sitta och plinka :)
Har suttit är nästan heela kvällen nu, och det bästa är att det har gett resultat. Låtarna sitter inte ännu, men vafan. Det låter bättre än det gjrode i början ^^

Traalalalaa, ska spela en stund till och så blir det nog att läsa lite i min jättespännande bok sen ;)

Skönt att man är ledig imorrn ((idag (torsdag) i alla fall så att man får sova läängelänge, fast längtar nästan tills jag vaknar för då ska jag ut med skotern en timme eller tre. Länge sedan sist :) Men man är ju inte hemma lika ofta längre. Eller alltså, hemma i Tjotti. Det blir ju ganska mycket Mbgt kan man väl säga nuförtiiiden =)



Konsten att tråka ut är att säga allt.


En evig depression

Det är vad det är..


Mitt gränsland, som alla ser.
Tittar upp mot skyn och tårar faller ner.
Fylld av ärr och sår
Sträck ut din hand och lyft mig härifrån.
Mitt gränsland, där alla ber, ensam
pulsen faller ner, Kom och bär min bår
sträck ut din hand och lyft mig härifrån.

Nåväl.. Det är inte alltid det går som man vill.


Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på.


Fest hos mig - aldrig mer!

Hade inflyttningsgfest igår. Ojojoj.
Jag och Jossan som igår på eftermiddagen gick och oroade oss för att det inte skulle komma några folk på kvällen. Gaaaah! Tror det var ungefär någonstans mellan 60 och 70 pers som mest, samtidigt. Blev inte riiiktigt som vi hade tänkt oss kan man nog säga.

Nåväl.. Nog var det ju ganska trevligt i alla fall. (Om man bortser från att polisen kom, att toaskåpet gick sönder, och bara resten av kaoset.)


Idag har varit en sådär halvförstörd dag, som man tillbringat mest sovandes. Bara på grund av brist på ork för att göra annat. Och det där illamåendet bidrog också rätt mycket till valet av dagens aktiviteter.


Nääää, undrar om man skulle gå och sova sig lite nu. Det är ju faktiskt en dag imorgon (idag) också.



Då och då snubblar människorna över en sanning, men de flesta reser sig upp och skyndar vidare som om ingenting hade hänt.